Smederij & Constructiebedrijf H. Pelgrim BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rooseveltstraat 14 , 2321 BM Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Smederij & Constructiebedrijf H. Pelgrim BV

Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. levert service op maat. De diverse producten worden klantgericht geproduceerd en op maat aangeleverd. U kunt er dus vanuit gaan dat de producten die u aanschaft geschikt zijn voor het doel dat u beoogt.

Hieronder volgt een opsomming van de diverse producten die Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. te bieden heeft:

• Plaatwerk
• Trappen
• Staalconstructies
• Hekken

Tevens kunt u bij Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. terecht met uw ideeën. Het professionele personeelsteam zal u helpen om dat idee verder uit te werken. Smederij en constructiebedrijf H. Pelgrim B.V. denkt mee met de klant en staat voor vakmanschap. De producten worden op tijd geleverd, met een prima service en voldoen aan de gestelde eisen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Smederij & Constructiebedrijf H. Pelgrim BV in Rooseveltstraat 14, Leiden Zuid-Holland 2321 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2321 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3767265]