Strips op Maat

Door: Strips Op Maat  07-04-2008

Specialist in illustraties
Strips op Maat is specialist in de productie van strips, illustraties en cartoons. Voor elk onderwerp is het voor ons mogelijk om een treffende cartoon te maken. Naast het maken van strips, cartoons en illustraties voor magazines, kranten en websites is het ook mogelijk ons in te huren voor het bijwonen van creatieve sessies. Onze hoofdtekenaar is bij uitstek geschikt om het creatieve denkproces op een artistieke wijze vast te leggen. Wij hebben een aantal voorbeelden voor u in PDF-vorm per item opgesteld zodat u deze eenvoudig kunt afdrukken en bekijken. * Conceptcartoons * Diversen 1 * Diversen 2 * Illustraties voor CNV Schooljournaal * Eigen projecten

Klein en groot...
Ons team is klein maar ons netwerk is groot. Onze vaste huistekenaar 'tekent' over het algemeen voor de illustraties en strips, maar desgewenst kunnen wij ons uitgebreide bestand aan tekenaars inzetten voor het maken van uw keuze voor een bepaalde stijl.
llustraties
SOM maakt elke gewenste illustratie voor uw tijdschrift, website etc. Wij zijn in staat de illustratie in elke gewenste stijl op te maken. Wij zijn erg snel en niet duur.

Grafische vormgeving en dtp
Strips op Maat heeft met haar studio de beschikking over specialisten op het gebied van grafisch ontwerp en dtp. U kunt uw naast uw tekenopdrachten uw ontwerp met een gerust hart bij ons deponeren. Wij zijn snel en niet duur.

Strips en cartoons
Strips op Maat maakt een op maat gesneden stripverhaal of cartoon voor uw bedrijfsblad, magazine of uw website. Het beeldverhaal kan op een ludieke manier de bedrijfscultuur of externe ontwikkelingen aan de kaak stellen.

Conceptcartoons
Voor het visiualiseren van bepaalde concepten en processen kunnen illustraties worden ingezet. SOM is een specialist in de productie van deze door ons gedoopte 'Conceptcartoons'.

Creatieve Sessies
SOM is de ideale partner om uw creatieve sessie tot een succes te maken. Door het maken van snelle toepasselijke tekeningen krijgt het denkproces een nieuwe impuls en kunnen de uitkomsten van de creatieve sessies in beeld worden gebracht voor presentatie aan de achterban.