Tandartspraktijk Kies - Precies

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijnsburgerweg 147 , 2334 BN Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tandartspraktijk Kies - Precies

Een gezonde en mooie mond is weggelegd voor iedereen!
Ons enthousiaste team werkt met u samen om dit doel te bereiken. In een bijzondere en vernieuwde werkomgeving leveren wij kwalitatief hoogwaardige mondzorg. U bent voor ons een gelijkwaardige partner bij de zorg voor uw gebit.
Angst voor de tandartsbehandeling kan echter een slecht gebit veroorzaken waarbij u pijn heeft en niet meer durft te lachen. Hier hebben wij begrip voor en houden hier rekening mee door u op uw gemak te stellen.
Samen met u zorgen we er voor dat u weer een gezond gebit en mooie mond heeft. Onze vorm van advies en voorlichting geven en manier van communiceren met de patiënten is daarop afgestemd.
In onze solo-praktijk is maar één tandarts werkzaam. Voordeel hiervan is dat je van tevoren weet door welke tandarts je behandeld wordt waardoor een vertrouwensband ontstaat die het tandartsbezoek vergemakkelijkt.
Tenslotte is uit meerdere onderzoeken gebleken dat een slecht gebit o.a. hart- en vaatziekten kan veroorzaken en dat ook de ongeboren vrucht bij zwangerschap nadelige gevolgen hiervan kan ondervinden. Reden te meer om het gebit gezond te houden.
Er is voldoende parkeergelegenheid. Tot ziens in onze praktijk!

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandartspraktijk Kies - Precies in Rijnsburgerweg 147, Leiden Zuid-Holland 2334 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2334 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824326]