Tandartspraktijk Vrijheidslaan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vrijheidslaan 53 , 2321 JR Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Tandartspraktijk Vrijheidslaan

Bij Tandartspraktijk Vrijheidslaan kunt u terecht voor een behandeling in rustige sfeer, ook voor angstige personen. Bij het eerste bezoek voer ik een grondig onderzoek uit naar de conditie van uw gebit. Dit doe ik met behulp van een gezondheidsvragenlijst, een gebitsinspectie en indien nodig een panorama-röntgenfoto. Dit mondt uit in een behandelplan dat met u besproken wordt.

Ik ben gespecialiseerd in tandvleesaandoeningen, kroon- en brugwerk en gebitsprothesen. Ik maak alleen tandkleurige restauraties en behandel ook slechte adem. Bij wortelkanaalbehandelingen en kroon- en brugwerk gebruik ik een operatiemicroscoop.

Ik ben goed in het stap voor stap uitvoeren van uitgebreide rehabilitaties van uw gebit. Daarbij houd ik rekening met uw fysieke, mentale en financiële mogelijkheden.
De missie van mijn praktijk is u te behandelen zoals ik zelf ook behandeld wil worden, namelijk met zorg, in een rustige sfeer, en zorgvuldig.

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandartspraktijk Vrijheidslaan in Vrijheidslaan 53, Leiden Zuid-Holland 2321 JR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2321 JR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825419]