Timmermans & Simons International Business Lawyers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rapenburg 34 , 2311 EX Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Timmermans & Simons International Business Lawyers

Timmermans & Simons International Business Lawyers is een internationaal opererend advocatenkantoor met speciale focus op Oost-Europa, m.n. Rusland en de andere landen van de voormalige Sovjet-Unie.
Het kantoor heeft drie partners: Prof. dr. William Simons, attorney at law (Bar of Wisconsin, USA), tevens hoogleraar Oost-Europees recht te Leiden en Tartu (Estland), Roustam Vakhitov, international tax lawyer, en dr Wim Timmermans, advocaat en oud-docent Oost-Europees recht aan de Universiteit Leiden. Specialismen van het kantoor zijn internationaal ondernemingsrecht, internationaal contractenrecht, internationale handelsarbitrage en andere rechtsgebieden, die aan de orde komen bij internationale handel en investeringen.
Wim Timmermans is verder gespecialiseerd in Publiek Private Samenwerking. Hij is o.m. lid van de Business Advisory Board inzake PPPs van de UN Economic Commission for Europe te Genève.
Zowel William Simons als Wim Timmermans treden regelmatig op als deskundige of adviseur (lawyers' lawyer) in lopende (arbitrage)procedures, waarbij aspecten van Oost-Europees recht aan de orde zijn.
Tenslotte zijn Simons en Timmermans geregeld als arbiter werkzaam in internationale arbitrageprocedures. Professor Simons is vaste arbiter bij het Internationale Handelsarbitrage Hof van de Kamer van Koophandel en Nijverheid van de Russische Federatie te Moskou. Dr Timmermans is als arbiter verbonden aan hetzelfde arbitragehof te Msokou, alsook aan de volgende arbitrage-instellingen: Zeearbitrage commissie (Moskou), Kazakhstan International Arbitration (Almaty, Kazachstan), Internationaal Handelsarbitrage Hof (Kiev, Oekraïne), het Arbitragehof van de Moskouse Effecten Beurs (MICEX, Moskou) en London Court of International Arbitration (LCIA, Londen).
Alle drie de partners hebben een uitstekende beheersing van het Russisch en het Engels.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Timmermans & Simons International Business Lawyers in Rapenburg 34, Leiden Zuid-Holland 2311 EX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2311 EX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825556]