Topaz Hoofdkantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aaltje Noordewierlaan 50 , 2324 KS Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Topaz Hoofdkantoor

Met ruim 50 jaar ervaring in de zorg is Topaz uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek met 5 woonzorgcentra, 3 verpleeg- en behandelcentra en een revalidatie- en zorghotel. Met onze gespecialiseerde zorg kunt u uw leven zo lang mogelijk leiden zoals u dat wilt. Bij u thuis of in een Topaz-locatie.

Bij Topaz werken we volgens de nieuwste inzichten. We zoeken voortdurend naar innovatieve oplossingen voor de best mogelijke zorg, verpleging en behandeling.

Wij vinden het belangrijk dat u kunt wonen en leven zoals u dat wilt. En dat u de zorg krijg die bij u past: genoeg om uzelf te redden, maar ook niet meer dan nodig. U weet zelf het best waar u baat bij heeft.

Onze specialisten en zorgmedewerkers zijn altijd beschikbaar, voor zo lang als nodig en zo intensief als u wilt. Of het nu bij u thuis is of in één van onze locaties.

Specialistische kennis over revalidatie, zorg bij dementie en Huntington. Wij hebben veel ervaring met zorg, behandeling en begeleiding ouderen met lichamelijke problematiek, bijvoorbeeld na een beroerte (CVA), en ouderen met behoefte aan meer persoonsgerichte begeleiding.

Als u problemen krijgt met uw gezondheid, wilt u goede zorg. Van zorgprofessionals die houden van hun vak. Die hecht samenwerken met de andere professionals die u zorg verlenen. We zoeken naar innovatieve oplossingen voor de best mogelijke zorg, verpleging en behandeling. Dit bereiken we door het doen van onderzoek, interne opleidingen en samenwerking met ziekenhuizen en andere specialisten in de keten. Gevonden oplossingen passen we toe in de praktijk. En de kennis die we opdoen, delen we graag met de collega’s in de zorgsector, zodat u er beter van wordt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Topaz Hoofdkantoor in Aaltje Noordewierlaan 50, Leiden Zuid-Holland 2324 KS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2324 KS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826616]