Universiteit Leiden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rapenburg 70 , 2311 EZ Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden werd opgericht op 8 februari 1575 en is de oudste universiteit van Nederland. Willem van Oranje nam het initiatief tot de oprichting als beloning voor het dappere verzet van de stad tegen de Spaanse belegeraars in de strijd van de Noordelijke Nederlanden voor godsdienst- en gewetensvrijheid. De Universiteit Leiden heeft als devies Praesidium Libertatis, bolwerk van de vrijheid.

Bij Science, Communication & Society kiezen uit allerlei programma's, afhankelijk van wat je eigen opleiding toelaat. De meest waardevolle ervaring krijg je door het volgen van de SCS-specialisatie, met de cursus SCS Fundamentals en een stage.

Masterspecialisatie.
SCS Fundamentals.
Stages.

Het onderzoek van Science, Communication and Society staat in het teken van "awareness", het bewustzijn van wetenschappelijke kennis. Ons onderzoek richt zich op het toegankelijk maken van wetenschap voor kansarme groepen aan de hand van drie thema's: health, nature en universe. Lees verder bij Visie.

Onderzoeksprojecten medewerkers.
Onderzoeksprojecten studenten.
Literatuur.

Na het afronden van de Science, Communication & Society masterspecialisatie kun je als wetenschapscommunicator aan de slag.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: College

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is Universiteit Leiden in Rapenburg 70, Leiden Zuid-Holland 2311 EZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Literatuur diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Literatuur per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2311 EZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827171]