vechtsportschool leiden

Afdrukken

Is vechtsportschool leiden incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burggravenlaan 2 , 2313 HV Leiden, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over vechtsportschool leiden

Wing Chun geeft je een bedrieglijk voordeel ten opzichte van een aanvaller op straat. En dat is maar goed ook. We gaan er altijd van uit dat een aanvaller op straat groter en sterker zal zijn dan jij. De technieken van het Wing Chun zijn kort, snel, direct en buitengewoon geschikt als zelfverdediging. Ontworpen voor maximale snelheid om je agressor binnen één à twee seconden uit te schakelen. Daarom legt Wing Chun de nadruk op ontspanning en snelheid boven lichamelijke kracht.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Leiden Zuid-Holland

Is vechtsportschool leiden in Burggravenlaan 2, Leiden Zuid-Holland 2313 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2313 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810691]