Wonderland Kinderopvang

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vondellaan 35 B , 2332 AA Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wonderland Kinderopvang

Wonderland geeft kinderen de ruimte, dat is ons credo. Ruimte in fysieke zin, een fijne plek voor kinderen om te zijn en te spelen. Maar ook ruimte in emotionele zin, bij Wonderland mag je jezelf zijn en wordt je gestimuleerd om je te ontwikkelen. Dit geldt uiteraard voor de kinderen maar ook voor ons team van medewerkers. Met elkaar zijn we Wonderland en dragen we in ons doen en laten ons credo uit.

Bij Wonderland staat de belevingswereld van kinderen centraal. Wij gaan uit van het individuele kind en zijn/haar ontwikkelingsfase, interesses en tempo. De kinderen worden gestimuleerd om nieuwe dingen uit te proberen en hun eigen mogelijkheden te verkennen in een beschermde omgeving. Daarbij streven wij in de eerste plaats naar een klimaat waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen, waar ruimte is voor persoonlijke aandacht, waar rekening wordt gehouden met de behoeftes van elk kind maar waar tegelijkertijd duidelijke omgangsvormen heersen. Wij bieden veel ruimte voor spelen (binnen en buiten) en op de diverse leeftijdsgroepen toegesneden ontspanningsmogelijkheden.
Wonderland hanteert de ontwikkelingsgerichte benadering ten opzichte van kinderen. Dat wil zeggen dat we ervan uit gaan dat kinderen veel ruimte voor eigen initiatief nodig hebben en dat de invloed van de omgeving en de pedagogisch medewerkers een belangrijke rol spelen. De ontwikkeling van het kind wordt als het ware 'uitgelokt'; de pedagogisch medewerker begeleidt actief het ontwikkelingsproces en probeert het kind een stapje verder te brengen.

Op onze Buitenschoolse opvang (BSO) locaties bieden wij opvang aan aan kinderen in de basisschool leeftijd.

Een goede kwaliteit van opvang is belangrijk voor uw kind, u zelf en voor ons en onze medewerkers. Dagelijks zijn wij bezig om de kwaliteit van onze opvang en dienstverlening zo hoog mogelijk te krijgen en houden. Hieronder ziet u enkele aspecten uitgelicht waarop Wonderland zich onderscheidt .

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
Gesloten
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wonderland Kinderopvang in Vondellaan 35 B, Leiden Zuid-Holland 2332 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Workshops diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Workshops per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2332 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822071]