Zirkzee Dakwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Utrechtse Jaagpad 73 , 2314 AR Leiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Zirkzee Dakwerken

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen, zoals dakpannen, dakleer (bitumen) en kunststof. Welke dakbedekking in uw situatie de meeste voordelen biedt, is afhankelijk van het soort dak en uw specifieke wensen. In nauw overleg met u bepalen wij de juiste en de meest voordelige aanpak.
Deze oplossing leggen wij u voor in een geheel vrijblijvende offerte, zodat u op uw gemak kan beslissen en onaangename verrassingen zijn uitgesloten.

Zirkzee Dakwerk is gespecialiseerd in snelle, efficiënte en betaalbare vernieuwing of herstel van daken, of het nu gaat om kunststof of bitumen (dakleer) met of zonder extra isolatie.

Op basis van jarenlange ervaring wordt Zirkzee Dakwerk vaak ingeschakeld voor de dakrenovatie van oudere panden. Met Zirkzee heb je altijd een goed dak boven je hoofd. Niet voor niets hebben diverse Verenigingen Van Eigenaren het dakonderhoud aan Zirkzee Dakwerken uit handen gegeven.

Zirkzee Bouw voert allerhande dakreparaties uit. Van reparatie en voegwerk van schoorstenen tot vervanging van dakpannen.
Ook zijn wij in staat om vast te stellen welke schade u aan uw dak heeft en welke reparaties moeten worden uitgevoerd om het dak weer te herstellen. Daarnaast vervangen en repareren wij zinken dakgoten en loodwerk.

Isolatie is een belangrijke manier om het huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Dakisolatie verdient zichzelf snel weer terug. Met een goed geïsoleerd dak bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Dakisolatie draag bovendien bij aan het voorkomen van lekkage. Een comfortabel gevoel.

Bij stormschade of lekkage helpen wij u zo snel mogelijk.
Wij beschikken over materiaal en middelen om voor u snel en efficiënt de noodzakelijke repartaties uit te voeren.
Dus bij lekkage.....s'ochtends gebeld.... dezelfde dag hersteld.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zirkzee Dakwerken in Utrechtse Jaagpad 73, Leiden Zuid-Holland 2314 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dakgoot diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Dakgoot per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2314 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825732]