FloreoKids Centraal bureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Diepeningenlaan 110 F , 2352 KA Leiderdorp, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over FloreoKids Centraal bureau

FloreoKids (voorheen Stichting Kinderopvang Leiderdorp) is een maatschappelijk georiënteerde organisatie die kinderopvang biedt in Leiderdorp, Leiden en Hoogmade. Hele dagopvang op het kinderdagverblijf, halve dagopvang op de peuteropvang en peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang in de vorm van voor-, tussen- en naschoolse- en vakantieopvang. Kwalitatief hoogwaardige opvang, tegen een zo redelijk mogelijke prijs. Bij FloreoKids werken wij dagelijks aan kinderopvang waar uw kind zich thuisvoelt. Waar uw kind in zijn/haar ontwikkeling centraal staat.

Ons fundament en onze doelstellingen staan beschreven in onze Missie, visie en kernwaarden. In ons Pedagogisch beleid komt tot uitdrukking hoe wij met kinderen omgaan en waarom wij dat zo doen.

Onze Missie

FloreoKids biedt ouders kinderopvang waar hun kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen, begeleid door deskundige medewerkers.

Onze Visie

FloreoKids staat voor kinderopvang gericht op persoonlijke groei, gebaseerd op samenwerking en betrokkenheid bij de lokale samenleving.

Kernwaarden
Veiligheid
Openheid
Persoonlijk
Vertrouwen
Groei

Vormen van opvang

FloreoKids biedt een breed pallet aan kinderopvang. 6 Kinderdagverblijven (3 in Leiderdorp, 2 in Leiden en 1 in Hoogmade), 5 locaties voor peuteropvang (halve dagopvang), 2 VVE Peuterspeelzalen, 4 locaties voor voorschoolse opvang en 9 locaties voor buitenschoolse opvang. Met 'Lunchtijd Leiderdorp' vormt FloreoKids een fiscale eenheid. Lunchtijd Leiderdorp verzorgt tussenschoolse opvang op een groot aantal scholen in Leiderdorp, Leiden en op basisschool Ter Does in Hoogmade.

Op het kinderdagverblijf kunt u gebruik maken van reguliere opvang tot 18.30 uur. Maar ook van verlengde opvang tot 19.00 uur of, als u in dienst bent bij de Rijnland Zorggroep, van flexibele opvang (opvang op wisselende dagen) op de locaties Dromenland en Diakonijntje. Heeft u alleen opvang nodig in de ochtend? Dan is peuteropvang misschien een goede oplossing.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is FloreoKids Centraal bureau in Van Diepeningenlaan 110 F, Leiderdorp Zuid-Holland 2352 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Leiderdorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiderdorp Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiderdorp Zuid-Holland, 2352 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821963]