Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine

Door: Francine  25-06-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Meubelen, Landelijk Wonen


Jut & Juul Lifestyle for Kids is een sfeervolle, eigentijdse kinderwinkel.

Indien een opdrachtgeefster dat wenst kan Francine de Baby- en/of kinderkamer ook volledig inrichten. Daarvoor gaat ze o.a. naar een collega onderneemster in het hartje van Leiden. Aan de Lange Mare is in een prachtig Historisch pand Jut & Juul gevestigd. Eigenaresse Anne van Zwet is gespecialiseerd in de inrichting en aankleding van baby- en kinderkamers en door haar steeds wisselende collecties van allerlei bekende merken kun je er naar hartelust combineren.  Zo is er voor Francine voor elke opdracht wel wat te vinden! Warme kleuren, verschillende accessoires met vrolijke stippen, strepen en ruiten zijn de onmisbare factoren voor een sfeervolle kamer. Bij Jut & Juul zijn al dit soort leuke originele en eigentijdse artikelen het standaard assortiment!

.

Lampenkappen, dekentjes enzovoorts….
Het is even rondtoeren voor Francine in de mix van hippe woonaccessoires, leuke hebbedingetjes, lieve, maar ook stoere producten. De steeds wisselende collectie van Jut & Juul met al die bij elkaar uitgezochte mooie, warme kleuren  zijn de onmisbare factoren voor een sfeervolle kamer. Ben je zoals Francine op zoek naar lampen, dekentjes en wanddecoraties? Je kunt er echt al dit soort leuke originele en eigentijdse woonaccessoires vinden. Francine hoeft dus niet meer verder te zoeken…Na een gesprekje met Anne over de juiste kleuruitvoering van 1 van de lampenkappen van het merk kan Francine weer verder werken aan haar opdracht voor een kinderkamer.

.

Maar niet nadat….
Zomaar de winkel van Jut & Juul uit gaat niet…het aanbod is zo groot en vooral enorm leuk dat Francine graag nog even blijft. Al was het alleen maar even om de prachtige verzorgingstassen van het merk te aaien! Zucht…wat zijn die mooi! Grappige is dat Fab tassen altijd herkenbaar zijn aan het hartje dat overal terug te vinden is. En toen keken de Maileg muizen Francine aan…TE leuk!… Anne demonstreert hoe de in hun doosjes slapen….het lijkt wel alsof ze “Koop mij! – Koop mij! “roepen…

.

Ook nog een ruime sortering in baby- en peuterkleding.
Jut & Juul heeft van veel bekende merken de créme-de-la-crëme in baby- en peuterkleding tot 4 jr voor u uitgezocht. Rekken vol met de mooiste kleertjes voor de kleintjes! En op het moment van het bezoek van Francine aan de winkel was er ook nog eens een fiks gedeelte daarvan tot aan …Sja, zegt Anne..”Het wil even niet doorzomeren en mijn nieuwe wintercollecties druppelen al binnen”. Nou, dat vinden veel bezoeksters van de winkel niet erg, er wordt druk gekeken, gekeurd en gekocht! Ook is er veel vraag naar kadootjes. Anne adviseert haar klanten graag en goed en mocht u echt niet weten wat te geven?….Dan zijn er altijd nog de geboortelijsten. Handig! Zo’n lijst zorgt ervoor dat je geen dingen dubbel krijgt en dat de kado`s zijn afgestemd op de eigen smaak.

.

De merken…
Anne en Francine hebben nog even een update over steeds groeiende merkenboom bij Jut & Juul, er is dan wel een 2-maandelijkse nieuwsbrief maar Francine ziet de produkten welke ze eventueel bij haar eigen klanten aan kan prijzen graag ook even zelf. Het is mooi allemaal, van goede kwaliteiten, kleurecht en vrijwel voor ieders smaak. Een kleine greep uit de merken van Jut & Juul; Koeka . Cottonbaby . Little Tulip . Bibelotte . Lexington Baby . Klippan . DwellStudio . Tjoelup . Baby’s Only . Leander . Lodger . Fab .  for Mom . Tureluur Kids . Snoozebaby . Design Heroes . Franck & Fischer . Moulin Roty . Ssst…by Suus . INKE . MIHO . Oilily . Riverwoods Baby . Claesens. En al dit moois is ook met 1 simpele muisklik via te bestellen.

.

Nog even;
Francine vecht tegen de verleiding, het mogen dan verzorgingstassen zijn maar in een iets kortere uitvoering zijn de FAB tassen gewone tassen! Anne verteld dat er niet alleen een model gekozen kan worden maar ook kleuren en dan mag je nog eens meebeslissen over de binnenkant! En wil je er een aparte bijpassende portefeuille bij? Dat kan ook….Zucht…U begrijpt het al…Kijk maar eens tussen de foto,s bij dit blog! Daar treft u niet alleen sfeerplaatjes aan van Jut & Juul. Er zitten ook foto’s bij van kindermeubelen en -kamers van Francine…en dan ook nog….Ja! Francine kon het echt niet weerstaan! ….

- Bekijk de site met
- Bekijk wat indrukken van t met artikelen van Jut & Juul

Trefwoorden: Kindermeubelen, Landelijk Wonen, Meubelen, meubelen op bestelling, Online Winkel, sprankelende meubelen, sprookjesmeubelen,

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar