Binnen barst het van de Buitenkansjes

Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine

Door: Francine  25-07-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Meubelen, houten meubelen

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en dat is een reden om even flink uit te verkopen.  Kom snel eens even in Francine’s winkel op de 2e etage naar de (extreem hoge) kortingen kijken.

.

Hoe hoog zijn die kortingen dan?
De meeste meubelen worden nu  tot aan de datum van verhuizen verkocht met 35 tot 75% korting. Maar heel veel lampen en écht álle accessoires gaan voor heel kleine prijsjes weg. Niet te geloven gewoon! ……Zo goedkoop.

.

Verhuizen betekend veel inpakken en daar heeft Francine geen zin in.
Op de dag van de verhuizing wil Francine zo min mogelijk hoeven slepen, dat is toch begrijpelijk? Accessoires in dozen pakken of lampen heen en weer verhuizen?….Dat is niks, dat kost tijd, dus geld en die spullen worden er ook niet mooier van. Dus….kom in de komende weken even langs en verlos ons van dat vervelende klusje.

.

Hoeveel scheelt het dan precies?
Veel…écht heel veel…Designlampjes van 69 voor 15 euro, Buddhabeelden van 98 voor 20 euro, de leukste Kussens van resp; 29 en 39 voor maar 5 euro, Beeldjes, grote en kleine Knuffels, Portretlijstjes en noem het maar op, allemaal Buitenkansjes binnen bij Francine.

.

Waar staan die spullen?
Binnen bij Francine in de winkel op de 2e etage, , veel is voor u uitgestald op grote tafels en die tafels zijn óók nog eens extra voordelig nu. Maar een winkel van 1700 vierkante meter is groot, écht heel groot, dus niet alles past op die tafels. Dat is dus leuk voor u. Kom en loop door de winkel en ontdek zelf de leukste spullen….en écht ALLE woon-accessoires mogen voor een fooi weg! Is dat een buitenkansje of niet?

.

Op de tafels en in de winkel staan;

Lampen, Buddhabeelden, Kussens, Fotolijsten, Barok kandelaars, diverse asseccoires en nog veel meer….allemaal voor erg lage prijzen. Hieronder een klein overzicht van wat u aan kunt treffen..en natuurlijk direct met u mee kunt nemen.

.

Gratis parkeren.

Op en rond de Baanderij is het overal gratis parkeren en er is plaats voldoende zélfs voor de deur. We hebben een lift en helpen u desnoods met alle aangeschafte buitenkansjes terug naar uw auto, dus niets staat in de weg om even grandioos uw slag te komen slaan………..dus…Tot snel ziens!

 

- Bekijk hoe u het kunt komen.

- Let eerst even op de van Francine!

Trefwoorden: Bankstel, barok stoel, barok troon, Design Meubelen, houten meubelen, Kaptafel, Kindermeubelen, Landelijk Wonen, Meubelen, meubelen op bestelling, Online Winkel, sprankelende meubelen, sprookjesmeubelen,

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar