Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine

Door: Francine  08-09-2011
Trefwoorden: Online Winkel, sprookjesmeubelen

Een extra glam en schitterend welkom bij Van der Valk Hotel Leiden en Restaurant Het Haagsche Schouw ervaart u sinds er Bling-Bling lampen van Francine in het entree hangen.

Hotel van der Valk Leiden.

Het vier-sterren-plus hotel Van der Valk Leiden bevindt zich net iets buiten het centrum van de historische stad Leiden en ligt dicht bij de bollenvelden, duinen, strand en zee. De ligging aan het water maakt dit hotel-restaurant uniek in Leiden. Met een groot terras aan het water en een eigen aanmeerplaats waarvandaan sloeptochten en rondvaarten worden georganiseerd, bieden zij de zakelijke en recreërende gast alle comfort en luxe die van een vier-sterren-plus hotel mag worden verwacht.

.

Niet alleen maar kamers.

Van der Valk Hotel Leiden is een bijzondere locatie. Niet alleen maar 1 van de vele Hotels waar u een of meerdere nachten neerstrijkt voor een slaapplaats omdat de omgeving u aantrekt, U kunt er ook terecht voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, recepties, diners en feestavonden en van een bijzondere dag, zoals uw trouwdag, een echte feestdag maken? Hotel Leiden doet dat graag. Zij nemen u alle zorg uit handen. Tot uw beschikking staan 5 veelzijdige zalen, met een gezamenlijke capaciteit voor 175 zittende en 250 dansende gasten. En dat alles door de mooie glazen entree welke nu extra feestelijk overkomt door de Bling-Bling lampen van Francine!

.

Hanglamp Bling bestaat uit klaterzilveren circeltjes.

De Bling-Bling is een grote hanglamp met honderden zilveren circeltjes van kunststof, dus geen gevaar in die mooie hal; van het Hotel als u van plezier het bruidspaar uitzwaait met het gooien van hoedjes of bloemen! De lampen breken niet, zijn geen zwaargewicht om op te hangen maar hebben wel een groots effect! Francine wenst Hotel van der Valk Leiden er dan ook erg veel plezier van!

Trefwoorden: Online Winkel, sprookjesmeubelen

Ander nieuws en updates van Francine

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar