Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine

Door: Francine  08-08-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Meubelen, houten meubelen


Win-win

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine gebruikt Twitter nu óók omdat ze binnen een half jaar gaat verhuizen. Zo gunt ze haar klanten een enorm voordeel en ziet ze haar eigen voorraad slinken. Dit voordeel trekt aandacht, geïnteresseerden bezoeken daardoor haar website en zo komen er dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!

.

De #SchitterTwitter van Francine

Eerst even een korte uitleg over de woordjes Schitter Twitter en waarom ze aan elkaar staan met dat # tekentje ervoor. Dat # tekentje heet een Hashtag.  Het zijn een soort labeltjes die je aan je tweet (twitterbericht) kunt hangen om aan te geven dat het over een bepaald onderwerp gaat. Francine wilde  bijvoorbeeld een duidelijke herkenning voor haar kortdurende aanbiedingen dus bedacht ze de woorden Schitter Twitter, zette ze aan elkaar en voegde de Hashtag # eraan toe. Zo werden de woorden samen met het tekentje de herkenning. #SchitterTwitter staat voor; ” Aha…., dat is nú even heel even erg goedkoop bij Francine! Snel ophalen dus!”

.

De artikelen en de prijzen.

De #SchitterTwitter artikelen lopen uiteen in soort, formaat en kleur…Behalve de prijzen. Die  hebben als overeenkomst dat ze écht, écht, écht erg laag zijn. Denk bijvoorbeeld aan de staande Kroonluchters van 95 voor maar 25 euro. Prachtige eetstoelen van 295,- voor 129,- euro, Vet mooie Troonfauteuils van 895,- voor 425,- euro, Coole ladenkasten en commode’s van 995,- voor 395,- euro en nog veel meer…….Ga Francine op Twitter volgen en let dan zelf eens op die aanbiedingen! Je ziet ze vanzelf in je TL (Time-Line) verschijnen! Bij dit Blog vind u de foto’s van de verschillende bureau’s en sidetable’s welke u deze week op vrijdag de 12e en zaterdag de 13e met héél erg véél voordeel op kunt halen! Het leuke van deze meubelen is dat ze multifunctioneel zijn, je kunt ze alleen als bureau, alleen als sidetable, of alleen als kaptafel gebruiken. Of als een combi van alledrie! Sommige sidetables met spiegels zijn als set in de #SchitterTwitter, dat zijn de blauwe sidetable met gouden spiegel en de gouden sidetable met spiegel naar keuze erbij.

.

- Volg om geen #SchitterTwitter meer te missen

Trefwoorden: houten meubelen, Kaptafel, Kindermeubelen, Landelijk Wonen, Meubelen, Online Winkel, sprankelende meubelen, sprookjesmeubelen,

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar