Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine

Door: Francine  02-06-2011
Trefwoorden: Meubelen

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar het wordt wél een kleinere locatie dus is Francine al beetje aan het leegverkopen.

Minder meters.

De huidige winkel van Francine is enorm, honderden meters Barokke-, Brocante-, Fifties- en Lifestyle meubelen. Die kunnen niet allemaal mee naar de nieuwe winkel- annex designstudio. Dus zijn we al eerder dit jaar begonnen met de meest fantastische aanbiedingen om geen meubelen op te hoeven slaan en te kunnen beginnen met een leuke frisse start in 2012.

Lege meters.

Als je uitverkoopt dan komt er ruimte vrij….Logisch. En in of met die ruimte kun je ook weer leuke dingen doen! Omdat we vaak het verzoek krijgen onze meubelen ter beschikking te stellen voor fotosessies en we daaraan, indien mogelijk, graag meewerken kwamen we op het volgende idee.

Kom maar met je camera!

Francine en haar team verzorgen de fotografie voor de website en alle andere reclame uitingen zelf. Daarvoor hebben we een kleine studio maar daar pasten de grotere produkten zoals kasten enz vaak niet in. Voor die produkten hielden we dus een flinke hoek achter in de winkel vrij. En die hoek is nu echt heel erg groot geworden! Dus…..daar kunnen vak- en hobby fotografen zich nu helemaal in uitleven! Er is voldoende mooi buitenlicht door ramen aan de zijkant, we kunnen extra spots voor je aanzetten en als je dan je eigen camera, model en eventueel nog wat extra belichting meeneemt?

Sommigen gingen je al voor….

Francine krijgt met grote regelmaat het verzoek om meubelen ter beschikking te stellen voor fotosessies…Zeg nou zelf…het is toch hartstikke cool en kicken? Zo,n enorme Barokfauteuil ter promotie op je eigen website? Er zijn al mensen geweest welke gebruik gemaakt hebben van de meubelen én de ruimte! En dat legt ze beslist geen windeieren! Juist kleine produkten zoals sieraden, parfum,s, tassen, kinderspeeltjes en zonnebrillen, fotografisch ondersteund door de fraaie luxe barokmeubelen van Francine komen dan ontzettend goed tot hun recht. Dus verkopen ook weer lekker.

Je vriendin, kind of oma

Fotografeer je enkel voor de lol? Maar vind je het toch ontzettend leuk om zo,n gave foto van jezelf of je allerliefste op zo,n sprookjestroon te hebben? Dan kom je toch gewoon? Wij vinden het nog gezellig ook….Kom maar met je meisje, baby of trendy oma hoor…zoek een meubel uit de winkel uit en..Shoot-Shoot-Shoot! Wat heb je dan een gave ava op je social netwerksite! Of een fraai familieportret thuis boven de bank.

Wel een paar regeltjes.

Helaas kan er in deze wereld niets zonder een beetje afspraken, we doen niet moeilijk maar….

- je laat weten wanneer je komt, Francine wil er persoonlijk graag bijzijn.

- je maakt geen enorme rommel, we willen niets met verf of andere smeerboel.

- je tilt en sjouwt zélf de door jouw uitgezochte meubelen van zijn plek naar de fotoruimte én retour.

- je fotografeert niét alleen het meubel, verspreiding van die foto,s staan we niet toe! tenzij Francine haar logo erop mag zetten.

- je komt binnen de winkeltijden.

- je mailt ons achteraf een paar van je leukste foto,s!

Beloning;

De meeste meubelen welke je gebruikt als ondersteuning van je fotoshoot kun je met maar liefst 50% speciale fotoshoot-korting ook aanschaffen! En vrijwel allemaal direct met je meenemen als je wilt! Anders maken we er een bezorgafspraakje voor. Dat is toch helemaal een gaaf aanbod van Francine? Heel veel meubelen in de winkel van Francine staan er al met hoge korting, echter niet allemaal! Daar moeten we het dan even over hebben! Maar….al met al toch een extra reden om eens langs te komen bij Francine? Je kunt haar bellen, mailen of Twitteren om je afspraak te maken!

- Bekijk zo,n bij Francine

- Bekijk het van Francine

- Hier staan de openingstijden en de van Francine

- Hier heb je de! Volg haar direct voor dit soort leuke acties!

Trefwoorden: Meubelen

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden