Francine’s #SchitterTwitter

Francine’s #SchitterTwitter van Francine

Door: Francine  31-07-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Meubelen, houten meubelen


Waarom Twitter.

Twitter is een fenomeen dat stormenderhand de wereld verovert. Niet verwonderlijk want Twitter biedt de gebruiker enorme kansen en mogelijkheden. Luister mee naar andermans gesprekken of leer wat anderen denken, zonder opgemerkt te worden. Creëer zelf een ‘buzz’ rond je merk, product, website of blog. Francine kreeg in de gaten een  krachtig instrument in handen te hebben waarmee ze kon luisteren naar en in kon spelen op de wensen en meningen van haar doelgroep.

.

Twitter is leuk.

Je houdt op een eenvoudige en snelle manier contact met je klanten, opdrachtgevers, vrienden, kennissen en familie. Iedereen blijft op de hoogte van elkaars bezigheden en kom je iemand in het echte leven (RL=Real Life) tegen, heb je meteen een gespreksonderwerp. Je leert nieuwe mensen kennen met dezelfde interesse als jij. Twitteren maakt je zakelijke en sociale leven makkelijker en leuker.

.
Twitter is handig.

Je hoeft niet iedereen af te bellen of te lopen. Met één berichtje is iedereen op de hoogte. Handig voor je privéleven, maar Twitter is ook op het werk en voor bedrijven en winkels een communicatiemiddel dat zijn weerga niet kent. Immers, met een met een paar Tweets over wat er nu met enorme opgehaald kan worden ziet Francine elke vrijdag en zaterdag meer mensen blij haar winkel binnenlopen.

.

Twitter is snel.

Twitter is de snelste nieuwsdienst. Je kunt berichtjes volgen van iemand die het wereldnieuws verslaat, iemand die alle ontwikkelingen van je favoriete voetbalclub doorgeeft, iemand die leuke filmpjes weet te vinden, noem maar op. Met Twitter blijf je op de hoogte. Je weet het sneller en je weet meer. Dat is ook een van de redenen waarom Francine met succes Twitter inzet. Wanneer ze halverwege een bedompte zaterdag een Tweet plaatst met als #SchitterTwitter een fraaie kroonluchter voor de halve prijs gaan er beslist nog een aantal van die lampen over de toonbank voordat de winkel sluit!

.

De #SchitterTwitter van Francine

Eerst even een korte uitleg over de woordjes Schitter Twitter en waarom ze aan elkaar staan met dat # tekentje ervoor. Dat # tekentje heet een Hashtag.  Het zijn een soort labeltjes die je aan je tweet (twitterbericht) kunt hangen om aan te geven dat het over een bepaald onderwerp gaat. Francine wilde  bijvoorbeeld een duidelijke herkenning voor haar kortdurende aanbiedingen dus bedacht ze de woorden Schitter Twitter, zette ze aan elkaar en voegde de Hashtag # eraan toe. Zo werden de woorden samen met het tekentje de herkenning. #SchitterTwitter staat voor; ” Aha…., dat is nú even heel even erg goedkoop bij Francine! Snel ophalen dus!” 

.

De artikelen en de prijzen.

De #SchitterTwitter artikelen lopen uiteen in soort, formaat en kleur…Behalve de prijzen. Die  hebben als overeenkomst dat ze écht, écht, écht erg laag zijn. Denk bijvoorbeeld aan Kroonluchters van 95 voor maar 25 euro. Prachtige eetstoelen van 295,- voor 129,- euro, Vet mooie Troonfauteuils van 895,- voor 425,- euro, Coole kasten van 995,- voor 395,- euro en nog veel meer…….Ga Francine op Twitter volgen en let dan zelf eens op die aanbiedingen! Je ziet ze vanzelf in je TL (Time-Line) verschijnen! Bij dit Blog is om je een idee te geven van eerdere #SchitterTwitters een Gallery met wat voorbeelden geplaatst.

 

Francine in het boek Internetgodinnen.

De #SchitterTwitter van Francine viel al snel op.  Het onderwerp komt aan bod in het hoofdstuk PR van het boek internetgodinnen van Suzan Eikelenstam…Suzan promoot om je website bekendheid te geven ook het gebruik van Social Media….Citaat Internetgodinnen, bladzijde 129 “plan regelmatig terugkerende acties. Weten je “fans” dat er elke week een goede socialmediadeal voorbijkomt, dan houden ze je pagina en je webwinkel in de gaten! Een goed voorbeeld hiervan is de Schitter Twitter, bedacht door de eigenares van Kijkbijfrancine.nl. Zij plaatst elke week een actietweet waarbij ze een artikel bijna tegen de inkoopprijs aanbiedt. Het levert haar veel Followers en dus bezoekers van haar website op”

Trefwoorden: Bankstel, barok troon, Design Meubelen, houten meubelen, Kaptafel, Kindermeubelen, Landelijk Wonen, Meubelen, meubelen op bestelling, Online Winkel, sprankelende meubelen, sprookjesmeubelen,

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar