Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine

Door: Francine  07-06-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Meubelen, Landelijk Wonen

Onder het motto: “If you can’t beat them, join them!” en een beetje moedeloos van het alsmaar gekopiëerd worden besloot Francine op een dag de kopie fauteuils gewoon náást haar orginele design te zetten.

Kopie of Design; de verschillen

Er is een uitgebreide keuze in kwaliteiten en prijzen. Vergelijk bij Francine zélf het originele design met de regelrechte kopie. Francine heeft grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie barokfauteuils te kust en te keur. Francine verzint ze zelf, laat ze vervolgens maken en dan is het wachten op de dag dat de kopie ervan ook in de handel komt en overal aangeboden wordt.

Eigen idee en oordeel

Heeft u eigen ideetjes? Wilt u misschien een bijzondere stof met een herinnnering eraan in een fauteuil hebben? Dat kan allemaal. Wilt u wel dansen, maar niet met de bruid? Dan zijn die goedkopere kopie modellen een prima suggestie voor u. Op bijgaande foto,s staan de orginelen rechts en de kopie fauteuils links. Moeilijk te zien, laat staan te beoordelen op die kleine plaatjes. Bij Francine in de woonwinkel staan de orginelen en kopietjes gewoon naast elkaar, kom langs en oordeel zelf.

  • Exclusief design staat voor: Francine’s unieke productie, 100% handwerk, top-kwaliteit en naar wens te bestellen.
    Bekijk de orginele unieke en fauteuils van Francine.
  • Goedkope kopie is: Partijhandel, massa productie, decoratie kwaliteit, niet op kleur te bestellen.
    Bekijk de kopie en .
  • Bekijk bij Francine

Trefwoorden: Bankstel, barok stoel, barok troon, Design Meubelen, Kindermeubelen, Landelijk Wonen, Meubelen, meubelen op bestelling, Online Winkel, sprankelende meubelen, sprookjesmeubelen,

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar