Pinkster Pronkstukken

Pinkster Pronkstukken van Francine

Door: Francine  04-06-2011
Trefwoorden: Landelijk Wonen, Design Meubelen, Kindermeubelen

Maandag 13 Juni is het 2e Pinksterdag.  Als extra trigger voor u om te komen zet Francine deze extra koopdag haar meest extravagante, bloedmooie en uitgesproken Troonfauteuils voor de helft van de (orginele) prijs voor u klaar!

Francine heeft troonfauteuils in 3 kwaliteiten:
1-Exclusief design; Unieke productie, 100% handwerk, top-kwaliteit en naar wens te bestellen
2-Meubelindustrie; Machinale productie, goede kwaliteit, weinig kleurkeuze
3-Goedkope kopie; Partijhandel, massa productie, decoratie kwaliteit, niet op kleur te bestellen.

.

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken?

Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken. De Exclusieve design exemplaren dus. Bij dit Blog zitten een 20-tal foto,s van deze modellen. Ze hebben namen als  , en U kunt ze ook nu bekijken als u de namen even aanklikt. U zult zien dat sommigen afgeprijsd zijn en andere weer niet. Daar moet u even niet op letten….Deze fauteuils mag u op 2e Pinksterdag allemaal aanschaffen met 50% korting van de orginele prijs! Dat is dus gewoon de helft!

.

Heel apart en uniek.

Sommige Fauteuils hebben een uniek special fabric van een verlegen engeltje in de rug. Of zijn rondom bekleed met een erg aparte stof waarop een heel stripverhaal of een vijftigerjaren print gedrukt is. Andere blinken letterlijk en figuurlijk weer uit door de bijzondere bekleding, prachtig leer, oersterk vinyl,  superzacht Funfur, Glowvinyl of een combinatie van dat alles.

.

Uitgesloten.

Als we deze fauteuils speciaal voor u moeten gaan bestellen in uw eigen kleuren doen ze natuurlijk NIET  mee aan deze actie. Het gaat alleen om de fauteuils welke nu IN de winkel  van Francine aanwezig zijn in bovengenoemde 4 modellen. De rest van de zitmeubelen doen niet mee maar daarvan zijn er ook veel behoorlijk afgeprijsd. Kom dus gewoon even kijken!

.

Bezorgen.

Een van de bezorgregels van Francine is dat zij alles verstuurd wat u vanaf 100 euro bestelt zonder kosten binnen Nederland exclusief de eilanden. Ook afgeprijsde artikelen worden bij u bezorgd!. U kunt alle artikelen óók in de winkel bekijken en direct meenemen. Als u dát doet ontvangt u nóg een leuke korting extra!  Op 2e Pinksterdag zijn deze fauteuils echter zo enorm laag geprijsd dat Francine ze daarvoor niet meer Gratis kán bezorgen. Die marge is er gewoon niet meer, dus moet u dat zien als een Superleuke extra korting welke u krijgt voor het zelf meenemen of laten ophalen!

.

Via het web.

We kunnen ons voorstellen dat u met Pinksteren iets anders aan uw hoofd heeft, niet wilt winkelen of zelfs op vakantie bent! Daarom vanaf het verschijnen van dit Blog tot en met de 2e Pinksterdag kunt u deze fauteuils ook via deze website aanschaffen! Echter, dan zorgt u zelf voor vervoer en retour geven mag niet. Omdat onze website niet is ingericht met die 50% korting is het handig als u in dat geval een mail met uw keus stuurt, dan ontvangt u er een mail met hoe het verder gaat over retour. Eerst even bellen mag natuurlijk ook, u vind ons telefoonnummer op

.

- Bekijk de welke u met 50% korting van de orginele prijs kunt ophalen

- Bekijk de welke u met 50% korting van de orginele prijs kunt ophalen

- Bekijk de welke u met 50% korting van de orginele prijs kunt ophalen

- Bekijk de welke u met 50% korting van de orginele prijs kunt ophalen

- Lees en zie meer over die in Troonfauteuils welke Francine u biedt.

- Lees meer over van Francine

- Bekijk van Francine

Trefwoorden: barok stoel, barok troon, Design Meubelen, Kindermeubelen, Landelijk Wonen, sprookjesmeubelen,

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine thumbnail
02-06-2011

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Inrichting B&B Residence 102 door Rijnhuijs & Francine in Leiden


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar