Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102

Rijnhuijs & Francine in B&B Residence 102 van Francine

Door: Francine  02-06-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Meubelen, Landelijk Wonen

Bed & Breakfast Residence 102 ligt aan ,n fraaie gracht in het centrum van de historische stad Leiden. Het grachtenpand stamt uit de 17de eeuw en in 2011 zijn alle gastenkamers vernieuwd. Daarvoor zijn meubelen aangeschaft bij Francine en het Rijnhuijs.

Type Bed & Breakfast.

Residence 102 is een Bed & Breakfast geschikt voor rustzoekers, romantici, senioren en zakenmensen welke een affectie hebben met oude binnensteden en de daarbij behorende prachtige panden.  Residence 102 beschikt over een kamer, een suite, en een loft, en elke ruimte heeft zijn eigen sfeer (Frans, Italiaans, New York).

De Franse kamer.
De Franse kamer ligt aan de achterkant van de Residence en heeft een wastafel op de kamer. U maakt gebruikt van de algemene badruimte en daar heeft u uw eigen douche en wastafel. De jacuzzi deelt u met 1 andere kamer. De Franse kamer wordt als de meest romantische ervaren.

De Italiaanse suite.
De Italiaanse suite ligt aan de voorkant van de Residence met uitzicht op de gracht. De suite maakt gebruik van de grote badruimte waar u uw eigen prive douche en wastafel heeft. De jacuzzi deelt u met 1 andere kamer. Tevens heeft u op de suite ook nog een wastafel. De Italiaanse suite geeft u een relaxed en weldadig rijk gevoel, á la Milano!

De American Loft.
De Loft heeft een slaapkamer met eigen douche en wastafel, woonkamer en dakterras. Het is behaaglijk en trendy toeven op de Loft.

Het Mysterie appartement.

Halverwege 2011 wordt Residence 102 verrijkt met een héél zelfstandig appartement! De indeling daarvan gaat bestaan uit;  1 woonkamer, 1 keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer…én…..een eigen buitenterrasje! Rijnhuijs en Francine zitten nu al te raden naar de naam……

De gezellige keuken.

In de gezellige keuken wordt uw ontbijt klaargemaakt met streekproducten en op verzoek bereidt Ingrid daar ook uw lunch en zélfs diner!

De renovatie.

De renovatie van de gastenkamers, welke is afgerond in 2011 was een enorm karwei. Met veel liefde voor de oude historische ornamenten en de toekomstige logees hebben Ingrid en haar Leon deze enorme klus op zich genomen en ondanks alle tegenslagen en daarbij behorende vermoeidheid met heel veel succes prachtig afgerond! Alle aandacht kan dan nu ook op het nieuwe appartement gericht worden!

De inrichting.

De ideetjes voor de kamers zijn van Ingrid zelf, voor de meubelen kwam ze winkelen bij Francine en het Rijnhuis. Deze 2 bedrijven vond ze op en dat maakte de onderlinge conversatie, bestellingen en afspraken ook vreselijk handig! is immers een supersnel medium! Als u de foto,s bij dit Blog bekijkt ziet u zo welke meubelen door Francine en welke door het Rijnhuis geleverd werden. De handtekeningen staan er nog nét niet op maar de stijlen zijn herkenbaar!

Succes!

Francine en het Rijnhuijs wensen Ingrid en Leon heel veel gasten, leuke momenten en geluk toe in dit fraaie pand van waaruit u zo het levendige centrum met restaurants, terrasjes en winkels van Leiden inloopt.

- bekijk de uit Residence 102 van Francine

- bekijk van Francine

- volg

- bekijk de site van

- volg

- bekijk de site van

- volg

Trefwoorden: barok stoel, Design Meubelen, Landelijk Wonen, Meubelen, meubelen op bestelling, Online Winkel, sprankelende meubelen, sprookjesmeubelen,

Ander nieuws en updates van Francine

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden van Francine thumbnail
08-09-2011

Bling-Bling bij Hotel van der Valk Leiden

Twitter. Hotel van der Valk Leiden en Francine troffen elkaar op Twitter, het razendsnelle hedendaagse fenomeen waarop en waarmee mensen elkaar rap van informatie kunnen voorzien. Nog maar nauwelijks nadat Francine over haar lampen Twitterde haakte Hotel Leiden al aan met de bestelling! Hotel Leiden biedt zelf ook met regelmaat de leukste arrangementen via Twitter aan! De moeite waard om te  gaan Followen (Twittertaal voor volgen) dus.


Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen… van Francine thumbnail
08-08-2011

Bureau – Kaptafel ophalen en niet veel betalen…

Voor haar #SchitterTwitter op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus zocht Francine 10 verschillende Bureau’s en Sidetable’s waarvan sommigen met bijpassende spiegels, welke zij in haar winkel heeft staan voor u uit.  De prijzen van deze mooie multifunctionele meubelen worden deze 2 dagen verlaagd naar…….. 395 euro per stuk! ………………..Wel zelf even ophalen!


Francine’s #SchitterTwitter van Francine thumbnail
31-07-2011

Francine’s #SchitterTwitter

Twitter is hot en je kunt er in een flits heel veel mensen mee bereiken.  Francine zet Twitter met grote regelmaat in om haar klanten een enorm voordeel te gunnen. Dit voordeel genereert aandacht, bezoeken op haar website en dus extra klanten; Lees verkopen! Dé win-win situatie anno nu!


Binnen barst het van de Buitenkansjes van Francine thumbnail
25-07-2011

Binnen barst het van de Buitenkansjes

Kom eens langs, alle aanbiedingen staan in de winkel en nog véél meer! Je kunt de uitgezochte meubelen direct meenemen, Parkeren is gratis voor de deur.


Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise van Francine thumbnail
17-07-2011

Schoenenparadijs Siësta koos voor Turquoise

Siegfried & Christoff van de 5 bekende Siësta modemerken vestigingen in Belgié zochten samen met Francine toepasselijk maar vooral stevig en goed te onderhouden meubilair uit voor de geheel nieuwe vestiging in Edegem, nabij Antwerpen.


Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul van Francine thumbnail
25-06-2011

Baby- & Kinderkamers perfect gestyled met Jut & Juul

Een baby- of kinderkamer inrichten is niet zo,n enorm karwei. Zeker niet met de sprookjesachtige meubeltjes welke Francine daarvoor heeft. Maar dan de rest….beddengoed, kussens, knuffels, lampen, quilts, kapstokjes en schilderijtjes…en dat alles ook nog kindvriendelijk, veilig maar bovenal mooi……………….


Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen! van Francine thumbnail
07-06-2011

Kopie of Design bij Francine…lastig kiezen!

Alle waar is naar zijn geld. Een kopie-stoel voor € 99 of een design-stoel voor € 295. Het zijn 2 uitersten: kopie streeft naar de laagste verkoopprijs, design gaat voor de beste kwaliteit. Dat zie je terug in het materiaal en de afwerking, met gevolgen voor het zitcomfort en de levensduur.


Pinkster Pronkstukken van Francine thumbnail
04-06-2011

Pinkster Pronkstukken

Welke zijn die Pinkster Pronkstukken? Het zijn de mooiste en leukste tronen en fauteuils uit Francine’s Barok-snoepwinkel! Grote maar ook supergrote, extravagante, bloedmooie Barokfauteuils. Het gaat om die exemplaren in de winkel welke Francine zelf verzon en vervolgens liet maken.


Francine verzendt * GRATIS boven € 100,– van Francine thumbnail
02-06-2011

Francine verzendt * GRATIS boven € 100,–

Gratis verzenden door Francine van uw bestellingen boven de 100 euro!


Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte! van Francine thumbnail
02-06-2011

Fotografen…maak GRATIS gebruik van meubelen & ruimte!

Januari-Februari 2012 uiterlijk…verlaat Francine de Baanderij in Leiderdorp en vestigt zich elders…Wáár??…. dat blijft nog even de grote verrassing maar