Pedicurepraktijk ''Van Engelenburg''

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dijkgravenlaan 77 , 2352 RN Leiderdorp, Zuid-Holland

E-mail

Over Pedicurepraktijk ''Van Engelenburg''

In Pedicure praktijk 'Van Engelenburg' behandel ik als medisch pedicure mensen met en zonder risicovoeten. Onder risicovoeten vallen bijvoorbeeld de diabetische voet en de reumatische voet. Ook voor schimmelnagels is een goede behandeling mogelijk. Naast de basisbehandeling zoals het verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt, likdoorns en ingroeiende nagels, is het ook mogelijk om de voeten te laten verwennen met bijvoorbeeld een voetmassage. Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet en ProCert geregistreerd (kwaliteitsregister voor pedicures). Ik werken samen met diverse podotherapeuten. Hygiëne, kwaliteit en een prettige sfeer vind ik belangrijk. U bent van harte welkom!

Openingstijden

Ma, Do - Vr
-
Di - Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Pedicure-praktijk-Van-Engelenburg/961158343924653

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pedicurepraktijk ''Van Engelenburg'' in Dijkgravenlaan 77, Leiderdorp Zuid-Holland 2352 RN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Diabetes diensten in Leiderdorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiderdorp Diabetes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiderdorp Zuid-Holland, 2352 RN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825882]