Podologiepraktijk van Zijp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Splinterlaan 160 , 2352 SM Leiderdorp, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Podologiepraktijk van Zijp

Podologie praktijk van Zijp met vestigingen in Leiderdorp en Oegstgeest.

Een Podologie praktijk met al ruim 15 jaar ervaring in het behandelen van klachten aan uw voeten en houding die worden veroorzaakt door een afwijkende voetstand of beenlengteverschil. Denk hierbij aan een hielspoor, Scheefstand grote teen, voorvoetpijn, artrose, reuma of diabetes.

In eigen werkplaats vervaardigen wij o.a. steunzolen, orthopedische zolen, podotherapeutische zolen en sportzolen. Ook passen wij taping vilttherapie en orthesiologie toe.

Podologie, podotherapie, podoposturale therapie en orthopedie zijn verschillende methodes om zolen aan te meten. Podologie van Zijp gebruikt deze verschillende behandelmethodes om iemand weer van voet- of houdingsklachten af te helpen. Wij werken samen met medisch pedicures en onze vestiging in Leiderdorp zit direct naast de Beterlopenwinkel.

Onze praktijk is makkelijk bereikbaar voor Leiden en omgeving. Voor mensen woonachtig in de bollenstreek (Katwijk, Rijnsburg en Voorhout) is onze vestiging in Oegstgeest centraal gelegen. Terwijl voor mensen uit de omgeving van Kaag en Brasem (Roelofarendsveen, Hoogmade en Koudekerk) of omgeving Alphen en Voorschoten onze vestiging in Leiderdorp centraler ligt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Podiatrists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podologiepraktijk van Zijp in Splinterlaan 160, Leiderdorp Zuid-Holland 2352 SM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leiderdorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiderdorp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiderdorp Zuid-Holland, 2352 SM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815081]