Nieuw online afslankprogramma e-Slank helpt tegen overtollige kilo’s

Door: Sports & Nutrition Consultants  23-09-2007
Trefwoorden: Gezondheid, Dieet, Voedingsadvies

Nieuw online afslankprogramma e-Slank helpt tegen overtollige kilo’s
Voor velen is de zomervakantie al voorbij en het gezonde leven wordt weer langzaam opgepakt. e-Slank is een nieuw afslankprogramma op internet. Deelnemers krijgen advies en steun bij het afvallen thuis via de computer.
e-Slank werkt door persoonlijke begeleiding van een “afslankcoach” en dagmenu’s op maat.
Hoe werkt het?
Op www.e-slank.nl meld je je aan en vul je een lijst in met persoonlijke gegevens, zoals: wat je dagelijkse eet- en drinkgewoontes zijn en hoeveel je beweegt. Op basis van die gegevens wordt er een berekening gemaakt en een programma met dagmenu’s samengesteld. Op je persoonlijke pagina wordt het resultaat weergegeven in grafieken en houd je een dagboek bij. Via deze pagina communiceer je, zoveel je wilt met jouw coach. Ten alle tijden kun je om advies vragen.
Verder staat op de website een kookboek, een vervangingslijst en een gezonde voedingslijst waarmee je kunt variëren in je eetgewoonte. Uiteraard ben je niet gebonden aan de dagmenu’s en kun je de website als een informatiebron gebruiken om je streefgewicht te behalen.
e-Slank is ideaal voor mensen die extra motivatie nodig hebben, geen tijd hebben om langs te komen of niet in groepsverband willen afslanken. Een 3 maanden abonnement met persoonlijke begeleiding kost €79,50.
Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:
Dave van Leeuwen
Telefoonnummer: 071-888 40 43
Mobiel: 06-14 36 24 27
Email: [email protected]
Url: http://www.e-slank.nl
Adres: Wilddreef 86
Postcode: 2352 CD
Plaatsnaam: Leiderdorp

Trefwoorden: Afslankprogramma, Dieet, Gezondheid, Overgewicht, Voedingsadvies

Contact Sports & Nutrition Consultants

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share