Stimuleer de gezondheid van uw werknemers, vrienden en familie met de e-Slank Kadobon

Door: Sports & Nutrition Consultants  22-11-2007
Trefwoorden: Gezondheid, Afvallen, Afslanken

e-Slank is een online afslankprogramma en werkt dus via internet. De kern van e-Slank is dat het persoonlijk is. Uit ervaring als sportinstructeur en voedingsadviseur weet ik dat persoonlijke steun, motivatie en aandacht het beste werkt om anderen hun doelen te laten behalen.
e-Slank is persoonlijk op meerdere vlakken;

  1. als men zich inschrijft op www.e-slank.nl vult men een vragenlijst in waardoor onze voedingsadviseur een duidelijk beeld krijgt van het huidige eetpatroon en beweegpatroon en de fysieke gegevens. Met deze gegevens berekent e-Slank hoeveel calorieen iemand nodig heeft om gezond af te slanken.Op de persoonlijke pagina ziet men vervolgens dagmenu's (tot een week vooruit) die voldoen aan zijn of haar calorieenprofiel. e-Slank is dan ook geen wonderdieet (lees crashdieet), maar een cursus gezond afvallen.
  2. Op de persoonlijke pagina vult men wekelijks hun gewicht in op een vaste dag. Ook kan men dagelijks aantekeningen maken in hun dagboek. Met deze gegevens kunnen wij wekelijks persoonlijk advies geven (dus geen standaard geautomatiseerde berichtjes).
  3. Via een berichtenpagina kunnen de leden onbeperkt en gratis vragen stellen aan hun afslankcoach.
  4. Vult men geen gegevens in op de pagina dan zal er contact opgenomen worden om toch iedereen te blijven adviseren, motiveren en steunen.

    Op de onderstaande link kun je zien hoe de persoonlijke pagina eruit ziet. Klik links in het menu om de desbetreffende pagina te bekijken.


    http://www.e-slank.nl/index.php?setmenu=tour

voor nader informatie kunt u zich richten tot;


Dave van Leeuwen
Sports & Nutrition Consultants
www.e-slank.nl
info@e-slank.nl
071-888 40 43
06-14 36 24 27

Trefwoorden: Afslanken, Afvallen, Gezondheid, Overgewicht, Voedingsadviseur

Contact Sports & Nutrition Consultants

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share