Werknemers met overgewicht vaker ziek

Door: Sports & Nutrition Consultants  22-11-2007
Trefwoorden: Gezondheid, Afvallen, Afslanken

Bent u op de hoogte dat werknemers met overgewicht bijna twee maal vaker verzuimen dan mensen met een normaal gewicht en eerder arbeidsongeschikt raken door hart- en vaatziekten en rugklachten. Geschat wordt dat 10% van het verlies aan productiviteit door ziekteverzuim, veroorzaakt wordt door overgewicht .


Werkgevers worden tegenwoordig meer geacht een goede gezondheid van hun werknemers te stimuleren, daar zij baat hebben bij een lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Heeft uw onderneming reeds een gezondheidsbeleid voor haar werknemers?
e-Slank is een nieuw afslankprogramma op internet, dat graag wil bijdragen aan een betere gezondheid van de werknemers van uw bedrijf. Deelnemers van e-Slank krijgen advies en steun bij het afvallen en het verbeteren van hun eetpatroon thuis via de computer.


e-Slank werkt door persoonlijke begeleiding van een “afslankcoach” en dagmenu’s op maat. Op www.e-slank.nl meld je je aan en vul je een lijst in met persoonlijke gegevens, zoals: wat je dagelijkse eet- en drinkgewoontes zijn en hoeveel je beweegt. Op basis van die gegevens wordt er een berekening gemaakt en een programma met dagmenu’s samengesteld. Op je persoonlijke pagina wordt het resultaat weergegeven in grafieken en houd je een dagboek bij. Via deze pagina communiceer je, zoveel je wilt met jouw coach. Ten alle tijden kun je om advies vragen.

Het bijdragen aan een verbeterde gezondheid van de werknemers van uw onderneming heeft behalve de eerder genoemde voordelen tevens een positieve invloed op preventie van gezondheidsklachten en een snellere reïntegratie van werknemers (Wet Poortwachter).
bekjik de persoonlijke pagina van www.e-slank.nl
http://www.e-slank.nl/index.php?setmenu=tour  

voor nader informatie kunt u zich richten tot;

Dave van Leeuwen

Sports & Nutrition Consultants

www.e-slank.nl

[email protected]

071-888 40 43

06-14 36 24 27

Trefwoorden: Afslanken, Afvallen, Gezondheid, Overgewicht, Voedingsadviseur

Contact Sports & Nutrition Consultants

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share