Wind BV Drs Jessie de

Afdrukken

Is Wind BV Drs Jessie de incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kamperfoeliezoom 24 , 2353 RS Leiderdorp, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wind BV Drs Jessie de

Coaching voor directie, leidinggevenden en professionals..Training op maat mn in verandertrajecten..drs Jessie de Wind bv. ..Visie-ontwikkeling en visie verbinden met organisatieprocessen en persoonlijke werkstijl mbv de windex® ..Advies en begeleiding bij verandertrajecten op gebied van cultuur en structuur in dynamische samenhang met de visie.. Coaching-on-the-job in kleine groepen als effectieve werkvorm bij verandertrajecten om de verandering in de eigen werksituatie, i.e. in werkprocessen en werkhouding en -gedrag, te verankeren. Sinds 1988 ben ik zelfstandig gevestigd organisatieadviseur, trainer en coach, sinds 1998 directeur van de bv Jessie de Wind, lid van OOA, ZOA, NVOA

Kaart

Is Wind BV Drs Jessie de in Kamperfoeliezoom 24, Leiderdorp Zuid-Holland 2353 RS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Leiderdorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiderdorp Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiderdorp Zuid-Holland, 2353 RS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3828178]