Wit Bouw Management Frank de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elisabeth van Engelandln 28 , 2353 EE Leiderdorp, Zuid-Holland

E-mail

Over Wit Bouw Management Frank de

Aanvankelijk als freelancer gestart en om een duidelijke bedrijfsnaam te hebben schreef ik mij in als Frank de Wit BouwManagement, afgekort als FWBM. Veel verzoeken worden nog steeds als Freelance activiteiten ingevuld maar voor de continuïteit op de projecten en teneinde aan de vraagstelling te kunnen voldoen ben ik samenwerkingsverbanden aangegaan binnen 2 groepen.

Binnen deze samenwerkingsverbanden lossen wij huisvestingsvraagstukken op voor organisaties in de breedste zin van het woord. Klantvriendelijk, flexibel en gestructureerd met een hoge mate van samenwerking met alle betrokkenen. Indien gewenst kunnen wij het gehele Vastgoedvraagstuk voor u uit handen nemen.

Zowel grote als kleinere, nationale en internationale bedrijven en instellingen zijn onze opdrachtgevers en relaties. Een aantal voorbeelden: Stork Food and Dairy Systems, Woningbouw Stichting Kennemer Wonen, Hatek Lastchniek BV, Hitachi Construction Machinery, Murata Electronics.

Ondergetekende werkt samen binnen 2 groepsverbanden welke uw vraag zullen oplossen en de continuïteit op de projecten kunnen waarborgen. Het ontwikkelen van Maatschappelijk Vastgoed en Multifunctionele Accomodaties zal ingevuld worden binnen het samenwerkingsverband van Planadvies

Voor overige vraagstukken is ondergetekende uw eerste aanspreekpunt en zal desgewenst extra capaciteit of expertise binnen de samenwerking met andere freelancers ingehuurd worden. Deze samenwerking is gebaseerd op goede ervaringen met de andere freelancers om er zeker van te zijn dat er een goed product geleverd wordt en de opdrachtgever tevreden het project afgerond krijgt. Wij werken momenteel aan deze website en zullen de komende periode meer teksten en foto's aan de site toevoegen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wit Bouw Management Frank de in Elisabeth van Engelandln 28, Leiderdorp Zuid-Holland 2353 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiderdorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiderdorp Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiderdorp Zuid-Holland, 2353 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3669934]