ARCUSplus heeft team compleet

Door: Arcusplus  01-09-2006

- Unieke transatlantische dienstverlener nu in volledige bezetting -
Den Haag, 1 september 2006 – Met de komst van Edgar Kasteel, voormalig Vice President bij Nederland Distributieland (NDL), die zich vanaf 1 september 2006 voor 100% aan ARCUSplus verbindt, is de oprichting van deze dienstverlener, door oud-werknemers van de Directie Buitenlandse Investeringen in Nederland (DBIN, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken) en Nederland Distributieland nu volledig afgerond.

ARCUSplus werd opgericht op 1 januari van dit jaar door Michael van der Woude, Paul Kleijne (beiden respectievelijk oud-Area Director en oud-Marketing Director bij de DBIN in de Verenigde Staten) en Edgar Kasteel. Zij bundelen ruim 20 jaar aan ervaring met het begeleiden van bedrijven bij het zoeken van nieuwe markten en vestigingslocaties aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.

In deze samenstelling wordt kennis van strategische marketing, logistiek en acquisitie gecombineerd tot een uniek dienstenpakket voor het bedrijfsleven en organisaties actief op het gebied van economische ontwikkeling, zowel in Europa als Noord-Amerika. De dienstverlening begint bij het ontwikkelen van een strategisch marketing- en acquisitieplan, maar stopt daar niet. De opdrachtgever krijgt ook ondersteuning bij het daadwerkelijk uitvoeren van de geadviseerde marktaanpak, veelal in de vorm van een zogenaamd ‘Prospect Visit Program’, resulterend in kwalitatieve, potentiële klantcontacten. ARCUSplus werkt(e) onder andere voor Nederlandse en Noord-Amerikaanse regionale ontwikkelingsmaatschappijen en logistieke dienstverleners. Haar oprichters zijn veelgevraagde sprekers op conferenties en workshops over marketing en verkoop in Noord-Amerika en Europa. Het bureau heeft vestigingen in Den Haag en Austin, Texas.


Contact Arcusplus

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share