Weg met steenslag op uw auto of motor

Door: Automotive Sign Service  04-10-2007

Een nieuwe auto, met perfecte lak, schitterend gespoten bumpers en krasloze dorpels, maar hoe blijft het zo? Helaas zijn krassen en kleine beschadigingen onvermijdelijk. In- en uitstappen laat zijn sporen na op de meestal onbeschermde deurdorpels en ook het in- en uitladen van de dagelijkse boodschappen laat vaak zijn sporen na, om over de gevolgen van steenslag nog maar te zwijgen!

Onopvallende bescherming

Dit soort krasjes en beschadigingen in de lak van uw kostbare auto behoren met StoneShield® Lakbeschermingsfolie tot het verleden. U kunt alle probleemzones van uw auto onopvallend en perfect beschermen met deze transparante folie die extreem slag-, stoot- en krasbestendig is. Tests hebben aangetoond dat StoneShield® Lakbeschermingsfolie zelfs ongevoelig is voor opzettelijk krassen met een puntig voorwerp. Portieren, bagageruimte, motorkap, portierdorpels en bumpers worden met StoneShield® Beschermingsfolie dus 100% beschermd tegen lakbeschadigingen. Omdat de folie elastisch is, past hij zich gemakkelijk aan aan de contouren van uw auto. De randen zijn na een professionele applicatie dan ook vrijwel onzichtbaar. Uiteraard kunt u gewoon gebruik maken van de wasstraat als uw auto is voorzien van StoneShield® Lakbeschermingsfolie.

Diverse uitvoeringen

De folie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in transparant en in zwart. De transparante folies worden voornamelijk op de auto- en motorlak gebruikt; de zwarte uitvoeringen op met name de deurdorpels.
StoneShield® Lakbeschermingsfolie is goed verwijderbaar en laat daarbij geen lijmresten achter.

Kijk voor meer informatie op www.stoneshield.nl .

StoneShield® is een geregistreerd merk van Automotive Sign Service.