Beta Media Groep verzorgt de promotiefilm Beele Engineering

Door: Beta Media Groep  26-05-2007
Trefwoorden: Engineering, Communicatie, Reclame

Beele Engineering staat garant voor een continue stroom aan nieuwe producten en voortdurende verbetering van bestaande systemen op het gebied van brand- en vluchtveiligheid. De grondige kennis van brand- en vluchtveiligheid wordt hier vertaald naar state-of-the-art producten. De Beta Media Groep realiseerde voor Beele Engineering een set productgerichte websites die in combinatie met een beheer- abonnement en elektronische nieuwsbrief een ideale springplank vormt voor 'leads'.

De websites concentreren zich rond een aantal produkten en geven de bezoeker naast kant-en-klare productinformatie tevens voorbeelden van toepassingsmogelijkheden en praktijkgerichte installatie instructies. De instructies worden ondersteund met videomateriaal waarmee het gebruik van de producten wordt ondersteund. Naast de statische informatie op de websites ontwikkelde de Beta Media Groep een elektronische nieuwsbrief om relaties en potentiële klanten actief te benaderen.

Nu heeft de Beta Media Groep de productie van een wereldwijd te gebruiken promotiefilm afgerond. De opnamen voor deze film zijn op locatie gemaakt en worden afgewisseld met indringende beelden uit het nieuws. De promotiefilm is in meer dan 10 talen ingesproken en ondertiteld, waaronder Engels, Frans, Spaans, maar ook Chinees, Japans, Koreaans. Dit alles om film voor klanten van Beele Engineering wereldwijd aansprekend te doen zijn: in hun eigen taal!

Trefwoorden: Audio, Bedrijfsfilm, Beele, Communicatie, Engineering, Pr, Promotiefilm, Reclame, Visueel