Fontein Elektrotechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Doctor van Noortstraat 98 , 2266 HA Leidschendam, Zuid-Holland

E-mail

Over Fontein Elektrotechniek

Fontein Elektrotechniek in Leidschendam is de specialist op het gebied van elektrotechnische installaties en het uitvoeren van elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden in zowel woonhuizen als kantoorpanden. Daarnaast staat ons elektrotechnisch installatiebedrijf zeven dagen per week voor u klaar om eventuele storingen snel en adequaat te verhelpen. Wij garanderen niet alleen vakmanschap, maar leveren ook de service die u van een professioneel team mag verwachten.

Vakkundig en betrouwbaar elektrotechnisch installatiebedrijf:
Fontein Elektrotechniek is al meer dan 30 jaar een vakkundig en betrouwbaar elektrotechnisch installatiebedrijf en wij voeren met de grootste zorg de meest uiteenlopende elektro-diensten voor u uit. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van elektrotechnische installaties, de montage van (LED) verlichting, en het installeren van intercominstallaties, elektrische deuraandrijvingen en data-, telefonie- en alarminstallaties.

Brede expertise gecombineerd met kwaliteit en service:
Met ons lidmaatschap van de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel UNETO-VNI bent u ervan verzekerd dat wij te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Bovendien onderstreept ons lidmaatschap de kernwaarden van ons elektrotechnisch installatiebedrijf: een brede expertise als het gaat om elektrotechnische werkzaamheden waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fonteinelektrotechniek/

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fontein Elektrotechniek in Doctor van Noortstraat 98, Leidschendam Zuid-Holland 2266 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Leidschendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leidschendam Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leidschendam Zuid-Holland, 2266 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3772771]