Intraco Electro Technisch Installatiebedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Ruyterstraat 10 , 2266 KT Leidschendam, Zuid-Holland

E-mail

Over Intraco Electro Technisch Installatiebedrijf

Intraco Installatietechniek is een modern, dynamisch en elektrotechnisch installatiebedrijf en al 31 jaar gespecialiseerd in diverse werkzaamheden.

Aangezien wij een klein en daarom ook een flexibel bedrijf zijn kunnen wij bedrijven en particulieren een goede service bieden en dit geldt natuurlijk ook voor storingen buiten kantooruren.

Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met het installeren van elektrotechnische installaties, alsmede reparaties en onderhoud hiervan, hiertoe behoren ook het uitvoeren van controle- en keuringswerkzaamheden volgens de NEN1010 en NEN3140
Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in alarminstallaties, toegangscontrole, camerasystemen, video- en intercominstallaties, telefooninstallaties, datanetwerken, hekbesturingen en domotica.

Wij zijn gevestigd in Den Haag en werkzaam in de:

Renovatie
Utiliteit
Kantoren
Scholen
Particulieren
Winkels
Bedrijven

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/intracovof

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Intraco Electro Technisch Installatiebedrijf in De Ruyterstraat 10, Leidschendam Zuid-Holland 2266 KT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leidschendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leidschendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leidschendam Zuid-Holland, 2266 KT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825411]