Primera De Koning

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Damlaan 22 , 2265 AN Leidschendam, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Primera De Koning

Coöperatie Primera b.a. is in 1991 opgericht en is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandig ondernemers. Met deze coöperatieve samenwerking staan wij “samen sterk”. Deze samenwerking heeft inmiddels onder andere geresulteerd in de grootste organisatie in de tabak- en gemaksbranche met ruim 450 winkels.

Onze winkels kunnen gebruik maken van een uiterst professioneel dienstpakket vanuit het hoofdkantoor bestaande uit marketing, assortimentsbeheer, winkelautomatisering, winkelinrichting, financiering en (bedrijfseconomisch en juridisch) bedrijfsadvies.

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges.

Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Primeradekoning/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leidschendam Zuid-Holland

Is Primera De Koning in Damlaan 22, Leidschendam Zuid-Holland 2265 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Boeken diensten in Leidschendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leidschendam Boeken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leidschendam Zuid-Holland, 2265 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824172]