Inschrijving Tweede Landelijke SDB Zorgmarathon van start!

Inschrijving Tweede Landelijke SDB Zorgmarathon van start! van SDB Groep BV

Door: SDB Groep BV  04-05-2009
Trefwoorden: Hardlopen, Trainen, Estafette


Voor wie
De Zorgmarathon wordt georganiseerd voor medewerkers van zorgorganisaties in Nederland met meer dan 100 medewerkers, en is bedoeld om medewerkers in de zorg letterlijk in beweging te brengen. Het niveau van de lopers is niet belangrijk; plezier in bewegen staat voorop. Dankzij deskundige begeleiding, loopclinics en speciale trainingsschema's zal iedere deelnemer in staat zijn de gekozen afstand (4 of 8 kilometer) op verantwoorde wijze af te leggen.

Doelen
De SDB Zorgmarathon heeft drie doelen: vitaliteit in de zorg onder de aandacht brengen, deelnemers verantwoord laten lopen onder professionele begeleiding, en ondersteunen van het goede doel. Dit jaar is dat de stichting Fonds Gehandicaptensport.

Nieuw: loopclinics en bestuurderscongres
Na het grote succes van de vorige editie (ruim 600 deelnemers), wordt de SDB Zorgmarathon dit jaar uitgebreid met nieuwe activiteiten en mogelijkheden. Zo organiseert de Koninklijke Nederlandse Atletiekunie in aanloop naar de marathon 24 loopclinics op acht locaties in heel Nederland en wordt de zorgmarathon voorafgegaan door een wetenschappelijk en praktijkgericht congres voor bestuurders van zorgorganisaties.

Kick-off
Op dinsdag 12 mei vindt op Papendal een kick-off plaats voor de deelnemende teamcaptains en bestuurders. Aansluitend volgen de deelnemers een loopclinic van oud-Europees kampioen en zilveren-medaillewinnaar op de Olympische Spelen Gerard Nijboer. Op deze bijeenkomst ontvangen zij bovendien nuttige tips en trainingsschema's.

Organisatie en sponsoren
De eerste landelijke Zorgmarathon is een initiatief van SDB Groep, leverancier van payroll- / HR-instrumenten en consultancy voor de zorgsector en Wings Multiservices. De SDB Zorgmarathon wordt gesteund door een aantal partners, te weten Zilveren Kruis Achmea, de Atletiekunie en Run2Day. Als sponsoren van het evenement treden op Elsevier Gezondheidszorg, VX Company, OSN en Negometrix.


SDB Groep verzorgt de organisatie van de kick-off, de trainingsdagen en de wedstrijddag, en stelt de prijzen beschikbaar


Voor meer informatie en inschrijven: kijk op www.sdbzorgmarathon.nl.


Trefwoorden: Bestuurderscongres, Estafette, Hardlopen, Kick-off, Loopclinics, Papendal, Trainen, Zorgmarathon,