Zwart & Partners Netwerk Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Ruysdaellaan 41 , 2264 TK Leidschendam, Zuid-Holland

E-mail

Over Zwart & Partners Netwerk Notarissen

Zwart & Partners Netwerk Notarissen, van oudsher gevestigd in Leidschendam, verricht voor u alle voorkomende werkzaamheden en is gespecialiseerd in diverse disciplines. Wij hebben onder andere diverse grote bouwprojecten begeleid en mogen een aantal grote projectontwikkelaars en bedrijven tot onze vaste clientèle rekenen.

Vanuit de brede praktijk (onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht) zijn wij u bijvoorbeeld van dienst met het opstellen van een leveringsakte, hypotheekakte of een samenlevingscontract en helpen u bij een bedrijfsovername, splitsing of fusie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in projectontwikkeling, estate planning en echtscheidingsbemiddeling en hebben wij een gediplomeerd mediator in ons team.

Netwerk Notarissen staat voor juridische deskundigheid en up-to-date kennis.
Door onze efficiënte werkwijze en korte interne lijnen kunnen wij uw dossier vlot en accuraat behandelen en bieden wij u concurrerende tarieven.
Bel eens voor een vrijblijvende offerte. Tot ziens op ons kantoor in Leidschendam.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leidschendam Zuid-Holland

Is Zwart & Partners Netwerk Notarissen in Van Ruysdaellaan 41, Leidschendam Zuid-Holland 2264 TK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leidschendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leidschendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leidschendam Zuid-Holland, 2264 TK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826338]