Graaf BV Bouwbedrijf De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Bakhuizenlaan 44 , 2451 AB Leimuiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Graaf BV Bouwbedrijf De

Bouwbedrijf de Graaf realiseert uw verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject. Al meer dan 70 jaar staat Bouwbedrijf de Graaf voor vakmanschap, kwaliteit en vertrouwen.

Wij zorgen voor uw comfortabele woonhuis, uw effectieve leeromgeving, uw functionele werkplek of uw leuke recreatiegelegenheid.

Onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit maakt ons uw partner voor en gedurende het bouwproject. U kunt met ons al uw persoonlijke wensen en ideeen realiseren. Op basis van een scherpe en duidelijke offerte worden de werkzaamheden en kosten van uw project inzichtelijk gemaakt.

Bouwbedrijf de Graaf hanteert een persoonlijke aanpak en is een flexibele partner voor het verwezenlijken van uw wensen. Wij zijn betrokken in alle fasen van het bouwproject: van initiatief en ontwerp, realisatie en oplevering, tot bewoning of gebruik.

Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie.
Bouwbedrijf de Graaf werkt projectmatig om zo stap-voor-stap uw wensen op een goede wijze te realiseren.

Uw plannen voor nieuwbouw, verbouw of renovatie worden allereerst door ons onderzocht op haalbaarheid en eventueel in overleg voorzien van aanpassingen.

Vervolgens wordt de uitvoering aangevangen. U wordt actief betrokken bij het project: u maakt deel uit van de bouwdirectie, eventueel samen met uw adviseur. Gedurende de bouw weet u dus precies wat er gaande is en kunt u -indien mogelijk- tussentijdse aanpassingen doorvoeren.

Het project wordt afgesloten met de oplevering. Na de oplevering heeft u garantie op de door Bouwbedrijf de Graaf BV gerealiseerde bouwwerken.

Kijk bij projecten om een indruk te krijgen van de projecten die wij uitgevoerd hebben.

Bouwkundig Tekenen en Advies.
Bouwbedrijf de Graaf beschikt over haar bouwkundig tekenbureau Conte. Zij zorgt ervoor dat uw wensen worden uitgetekend en dat daarvoor een vergunning kan worden aangevraagd. De benodigde stappen worden gecoördineerd door Bouwbedrijf De Graaf. Kijkt u op www.conte.nl voor meer informatie.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Bouwbedrijf-de-Graaf-bv/320181924717951

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leimuiden Zuid-Holland

Is Graaf BV Bouwbedrijf De in Burg Bakhuizenlaan 44, Leimuiden Zuid-Holland 2451 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leimuiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leimuiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leimuiden Zuid-Holland, 2451 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722762]