Rijk BV Waterwerken de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordeinde 21 , 2451 AE Leimuiden, Zuid-Holland

E-mail

Over Rijk BV Waterwerken de

De Rijk B.V is een gespecialiseerd aannemersbedrijf in beschoeiing-, steiger- en baggerwerken. Ons bedrijf voert alles uit in eigen beheer. Op deze site treft u een impressie van de mogelijkheden Ons werk is altijd maatwerk. Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden en wensen te bespreken.

De Rijk B.V. is een aannemer in beschoeiing- en steigerwerken voor zowel zakelijke als particuliere relaties. Ons werkgebied is voornamelijk het plassengebied rondom Aalsmeer (de Westeinderplas, de Braassemeer, de Kaagerplas en omgeving).
Wij werken met modern matriaal en zijn een groeiend bedrijf. Ons bedrijf bestaat sinds 1928 en is de laatste jaren gestaag gegroeid tot onze huidige omvang van 18 medewerkers, 4 kraan/beunschepen in diverse maten, eigen transport van afval, zand, grind, grond, etc. en (tuin)houtverkoop.

De Rijk bv. biedt uiteenlopende diensten op het gebeid van beschoeiing, steiger- en baggerwerken, zoals
BESCHOEIINGEN,
BRUGGENBAGGERWERKEN EN STORMKERINGENAFVALVERWERKING,
TRANSPORT,
STEIGERWERKEN,
HOUTHANDEL.

Technisch gezien zijn een vlonder en een steiger vrijwel identiek met dit verschil dat een steiger boven water is en een vlonder boven land. Betreffende de afmetingen, vorm en uitvoering zijn er zoveel mogelijkheden dat wij een groot aantal impressiefoto's van het door ons gemaakte werk voor u op deze pagina hebben geplaatst. Wij geven u graag persoonlijk advies over uw mogelijkheden. Ook hier behoren natuurvriendelijk oplossingen tot de mogelijkheden, bijv. door het product Earth Wood (vurenhout vermengd met kunststof voor een natuurlijke uitstraling en een toch een zeer lange levensduur) of volledig kunststof delen, etc. Ook een drijvende steiger behoort tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor verdere vrijblijvende informatie !

Doordat ons bedrijf alles in eigen beheer doet, kunt u uitgaan van een totaalconcept. Het afvoeren van uw oude beschoeiing, struiken, bomen, tegels, puin, etc. alles houden wij in eigen hand.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Leimuiden Zuid-Holland

Is Rijk BV Waterwerken de in Noordeinde 21, Leimuiden Zuid-Holland 2451 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leimuiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leimuiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leimuiden Zuid-Holland, 2451 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3691653]