Autorijschool Krimpen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lorentzweg 37 , 2941 VC Lekkerkerk, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Autorijschool Krimpen

Welkom bij Autorijschool Krimpen. Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel en Lekkerkerk. Wij rijden in de gehele Krimpenerwaard en omstreken waardoor wij een brede klantenkring bereiken. Denk aan de plaatsen Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Bergambacht. Doordat wij in Rotterdam, Gouda en Barendrecht afrijden kan de leerling zijn eigen examenplaats bepalen. Ons doel is om op een leerzame en leuke manier leerlingen op te leiden voor het examen en de periode er na.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij staan voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze lessen worden zeer effectief ingericht voor onze leerlingen waardoor er in de hele les zoveel mogelijk wordt geoefend. De routes worden aan het leeronderdeel aangepast waardoor optimaal kan worden geoefend. De te leren onderdelen houden wij bij middels een instructiekaart waardoor de leerling zijn vorderingen kan volgen en hierdoor op de hoogte is van zijn voortgang. Bij ons worden er geen andere leerlingen opgehaald of afgezet zodat de lestijd optimaal word benut. Wij geven 60 min, 90 min of 120 minuten les. Tevens zijn snelcursussen bij ons mogelijk. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende examenplaatsen te weten; Rotterdam, Gouda en Barendrecht.

Wij zijn RIS gecertificeerd wat betekend dat wij leerlingen met een leerbeperking ook kunnen lesgeven.
Hiervoor kunnen ook faalangst examens voor worden aangevraagd.

Onze les prijs is € 39,- per 60 minuten. Wij werken zowel met losse lessen als met pakketten. Wij geven les in een Volkswagen Jetta en Volkswagen Polo.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.autorijschoolkrimpen.nl of bellen naar 0180-520931 / 0622623693 voor Krimpen aan den IJssel, of naar 0180-844295 / 0611716140 voor Lekkerkerk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lekkerkerk Zuid-Holland

Is Autorijschool Krimpen in Lorentzweg 37, Lekkerkerk Zuid-Holland 2941 VC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volkswagen diensten in Lekkerkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lekkerkerk Volkswagen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lekkerkerk Zuid-Holland, 2941 VC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815365]