Fysiotherapie Lek & Yssel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg van der Willigenstr 47 , 2941 ES Lekkerkerk, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapie Lek & Yssel

De fysiotherapeut kan veel voor u betekenen bij alle soorten bewegingsproblemen. Bewegingsproblemen kunnen te maken hebben met gewrichten. Hierbij moet u niet alleen denken aan de schouder, elleboog, pols, heup, knie en enkel, maar ook aan de gewrichten in uw handen, voeten, nek, bekken, rug en kaak.

Uiteraard kunnen problemen met bewegen ook te maken hebben met uw spieren. Ook hiervoor bent u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres. Het is goed om zich te realiseren dat de fysiotherapeut de specialist in bewegen is en dat u met al uw bewegingsproblemen bij de fysiotherapeut terecht kan.

Alle fysiotherapeuten in onze praktijk zijn gediplomeerd fysiotherapeut.

Onze Fysiotherapie locatie in Krimpen aan den IJssel , IJsseldijk locatie, en in Lekkerkerk hebben een grote oefenzaal met trainingsapparatuur.

Hierin vindt de begeleiding plaats van patiënten die werken aan het herstel van hun klacht aan het bewegingsapparaat. Diverse indicaties aan het bewegingsapparaat komen in aanmerking voor deze therapie.

De begeleiding is individueel of in groepjes van maximaal 6 personen. Duur van 1 sessie is 1 uur.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lekkerkerk Zuid-Holland

Is Fysiotherapie Lek & Yssel in Burg van der Willigenstr 47, Lekkerkerk Zuid-Holland 2941 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Lekkerkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lekkerkerk Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lekkerkerk Zuid-Holland, 2941 ES, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825036]