Golfshop ExtraGolf neemt SkyMax op in haar assortiment

Door: Golfpresentjes.nl  26-07-2009
Trefwoorden: Skymax, Skymax Golf, Skymax Ice Ix-5,

Golfmerk SkyMax staat onder golfers bekend als een betaalbaar merk met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Golfshop ExtraGolf.net is dan ook blij dat ze per 27 juli SkyMax producten in haar golfshop aan kan bieden.

Het assortiment van SkyMax Golf bestaat bij Golfshop ExtraGolf in eerste instantie uit twee verschillende sets én diverse accessoires. Zo gaan wij de Ice IX-5 startset voor dames en heren aanbieden. De set is leverbaar voor rechtshandige en linkshandige spelers. Deze Ice IX-5 set is standaard verkrijgbaar vanaf 189 euro en inclusief tas. Op dit moment geldt er echter een aanbieding, waarbij u 10 euro korting krijgt op de set.

Een andere set die wij gaan leveren is de SkyMax SK-5 set. Dit is één van de topsets uit het SkyMax assortiment. En op deze uit twaalf clubs bestaande golfset krijgt u op dit moment 20 euro korting. De SkyMax SK-5-set inclusief golftas, is daardoor al vanaf 279 euro te verkrijgen.

Naast de bovenstaande sets, zijn er ook SkyMax ballen en SkyMax golftassen verkrijgbaar. Binnenkort volgen er ook enkele trolleys en een SkyMax Junior pakket.

Trefwoorden: Skymax, Skymax Golf, Skymax Ice Ix-5, Skymax Sk-5,