Golfshop ExtraGolf start golf affiliateprogramma

Door: Golfpresentjes.nl  14-08-2009
Trefwoorden: Golf, Golfen, Affiliate

Vanaf vandaag kunnen winkelwebsites en websites over golf zich aanmelden voor het partnerprogramma van Golfshop ExtraGolf. Hiervoor zijn we een samenwerking gestart met affiliate-website Cleafs.nl. De vergoedingen van het partnerprogramma kunnen oplopen tot maarliefst 10% per sale!

Het principe is eenvoudig: u plaatst via Cleafs.nl één of meerdere links naar Golfshop ExtraGolf op uw website. Als er vervolgens één van uw bezoekers op een link klikt en iets bestelt, dan verdient u een commissie. Deze kan oplopen tot maarliefst 10% per sale.

Zodra u zich via Cleafs.nl heeft aangemeld voor ons partnerprogramma, bekijkt Golfshop ExtraGolf uw website. Als deze wordt goedgekeurd, kunt u links en banners gaan plaatsen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar via Cleafs.nl. U kunt zelfs een XML-feed met onze producten op uw website plaatsen. Ook mag u links in uw nieuwsbrieven opnemen! Regelmatig houden we onze deelnemers aan het programma op de hoogte van acties op onze website, zodat u hier op in kunt spelen en uw winst kunt optimaliseren.

Voor meer informatie over ons partnerprogramma kijkt u op deze pagina.

Trefwoorden: Affiliate, Golf, Golfaffiliate, Golfen,