Stoppelenburg Uitvaartverzorging B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg van der Willigenstr 37 B , 2941 ES Lekkerkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over Stoppelenburg Uitvaartverzorging B.V.

Een uitvaart is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Als u afscheid neemt van een dierbare moet u kunnen rekenen op een uitvaartverzorger die u op gepaste wijze ondersteunt en begeleidt. Eén die rust creëert (en bewaart) en met u meedenkt in een gevoelige periode.

Het in 2016 opnieuw gebouwde Uitvaartcentrum Lekkerkerk is ruim opgezet en voldoet aan alle eisen die we tegenwoordig aan een uitvaart stellen. Zo kunt u hier gebruik maken van onze intiem ingerichte familiekamer, waardoor u bij de overledene kunt zijn wanneer u daar behoefte aan heeft, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Het Uitvaartcentrum Lekkerkerk wordt veelal gebruikt door inwoners van Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek. Vanuit hier leiden wij de begrafenisstoet naar de begraafplaats of locatie van uw keuze.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/stoppelenburgUV

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Lekkerkerk Zuid-Holland

Is Stoppelenburg Uitvaartverzorging B.V. in Burg van der Willigenstr 37 B, Lekkerkerk Zuid-Holland 2941 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lekkerkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lekkerkerk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Lekkerkerk Zuid-Holland, 2941 ES, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821268]