Al Uw Woonaccessoires en Decoratie Online Bij Wild Home & Fashion

Al Uw Woonaccessoires en Decoratie Online Bij Wild Home & Fashion van Wild Home & Fashion

Door: Wild Home & Fashion  26-04-2009
Trefwoorden: Online Winkel, Webwinkel, Decoratie

Wild Home & Fashion is begin 2009 ontstaan en is hard op weg de grootste online winkel voor landelijke woonaccessoires en woondecoratie te worden. Buiten het getoonde assortiment is Wild Home & Fashion altijd bereidt om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Heeft een klant ergens iets gezien dat niet op de website wordt vertoont, dan kan deze via de mail contact opnemen om te kijken wat de verdere mogelijkheden zijn. De winkel is momenteel niet telefonisch te bereiken, maar na het invullen van het contactformulier wordt de klant binnen 24 uur teruggebeld. Indien de klant niet tevreden is over een aankoop, kan deze zonder problemen worden geretourneerd. 


Wild Home & Fashion breidt haar assortiment per categorie uit om uiteindelijk aan ieders woonwensen te kunnen voldoen. Momenteel zijn de categorieen lantaarns & windlichten, 'dienbladen', 'wanddecoratie' en 'overige accesoires' het meest uitgebreid. Op termijn worden de andere categorieen ruimschoots aangevuld en zal er de categorie textiel aan worden toegevoegd. In deze laatstgenoemde categorie zal voornamelijk bad- en bedtextiel terug te vinden zijn.

Trefwoorden: Braxton, Countryfield, Decoratie, Dienblad, Fotlijst, Fotolijst, Haken, Hangers, Kaars, Lantaarn, Online Winkel, Ptmd, Riverdale, Sia, Spiegels, Wanddecoratie, Webwinkel, Windlicht, Woonaccessoires, Woondecoratie, Woonwinkel,