Feng Shui in de Bollenstreek

Feng Shui in de Bollenstreek van Feng Shui Life Coach

Door: Feng Shui Life Coach  13-03-2009
Trefwoorden: Coaching

Heb je je weleens afgevraagd waarom je je op sommige plaatsen wél op je gemak voelt en op een andere niet? Waarom je met bepaalde collegae goed kan samenwerken en met anderen niet? Feng Shui geeft hierop een antwoord.

Feng Shui ontstond meer dan 3000 jaar geleden in China als methode om balans te scheppen tussen een persoon en zijn leefomgeving. Deze methodiek is jaren geleden overgewaaid naar Japan en verovert nu langzaam aan Europa. De inrichting van een huis weerspiegelt iemands persoonlijkheid en levenswijze. Meestal is het zo, dat als een persoon verandert, hij zijn interieur en tuin ook verandert. Volgens Feng Shui werkt het óók andersom. Als de inrichting van een huis én de energiestromen die daar rondgaan positief worden beïnvloed, dan zullen allerlei aspecten van het leven en de gezondheid van de bewoners verbeteren.

Bij Feng Shui maak je gebruik van vijf fundamentele elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Een heel belangrijk principe van Feng Shui is de wisselwerking tussen deze vijf elementen. Iedereen heeft op basis van zijn geboortedatum kenmerken van één of meerdere elementen. Door te begrijpen welke elementen elkaar ondersteunen of vernietigen kun je voorspellen hoe mensen zich ten opzichte van elkaar zullen gedragen.
Op basis van deze gegevens:
- kan bepaald worden welke plek in huis voor jou het prettigst is om te verblijven;
- kan bepaald worden welke conflicten er in het huis aanwezig zijn en hoe deze op een praktische wijze op te lossen zijn;
- krijg je meer inzicht in jezelf en begrip voor de ander;
- kan je teams beter laten functioneren (meer begrip en beter gebruik maken van elkaars kwaliteiten), etc.

Heeft u interesse in een consult? Bel dan naar Power 2 Organize, tel.nr. 06 – 47 47 63 96 of stuur een e-mail naar [email protected]

Trefwoorden: Coaching