Marketingbureau PROSEO houdt SEO weblog levend

Door: Proseo  21-07-2009

De veelgelezen blog op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, SEO Handleiding, raakt stuurloos nu de eigenaar er de handen vanaf trekt. PROSEO, bureau voor SEO marketing, zet de blog voort.

De populaire blog SEO Handleiding is al twee jaar behulpzaam bij de spreiding van kennis op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. De particuliere opzet en de persoonlijke benadering doen het duidelijk goed. Men plant posts over allerlei problemen die zich met vindbaarheid voordoen en er komt veel response binnen. Dit zijn reacties van liefhebbers en vaklui, en hieruit is veel interessants te plukken.

Degene die SEO Handleiding heeft opgezet, ontbreekt het nu aan tijd om het bij te houden. Om te voorkomen dat de blog richting kasplantje gaat, neemt zoekmachine marketingbureau PROSEO uit Lisse het geheel over. Het doel is mensen basiskennis over vindbaarheid te geven; puur omdat daar behoefte aan is. Hieruit komen voordelen voort, zowel voor bloggers als voor PROSEO: men leert van elkaar in deze voortdurend veranderende SEO-wereld.

SEO Handleiding blijft zo de ‘free publishing tool’ die hij was. De toegevoegde kennis van zaken op de achtergrond bij deze blog is een fraaie toevoeging. Men is verzekerd van relevante informatie en als mensen een probleem niet meer aankunnen dan kunnen ze natuurlijk contact opnemen met de specialisten van PROSEO.