SERCOM Regeltechniek BV en EMS gaan samenwerking aan met Credion

SERCOM Regeltechniek BV en EMS gaan samenwerking aan met Credion van Sercom Regeltechniek

Door: Sercom Regeltechniek  16-07-2009
Trefwoorden: Regeltechniek, Ethyleen, Sercom

Deze samenwerking maakt het mogelijk om 'gespreid' te investeren in de voordelen van de Ethyleen Analyser. Naar verluidt heeft de betrouwbare combinatie van de Ethyleen Analyser van EMS en de regeltechniek van SERCOM het ethyleengehalte tijdens de bewaring nagenoeg volledig onder controle weten te krijgen. Uit meerdere, onafhankelijke onderzoeken blijkt iedere keer weer dat deze bewaartechniek als zeer duurzaam wordt gezien.

Dit duurzame aspect uit de praktijk heeft geleid tot een nieuw samenwerkingsverband tussen  SERCOM, EMS en financieringexpert Credion. Deze samenwerking maakt het mogelijk om via een 'financial lease constructie' de Ethyleen Analyser aan te schaffen en per direct in te zetten. Na afloop van de overeenkomst is de Ethyleen Analyser volledig eigendom.

Deze constructie stelt elke bloembollenteler alsnog in de gelegenheid om zijn/haar teeltdoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteitsbeheersing en energiebesparing. Eveneens blijven zo de jaarlijkse kosten binnen de perken!

Trefwoorden: Ethyleen, Ethyleen Analyser, Regeltechniek, Sercom,