Nieuwe Halder-catalogus is uit

Door: Systomatic  30-01-2006
Trefwoorden: Arreteerbouten, Verende Drukstukken, Kogelinsteek-stiften

Onlangs is verschenen de nieuwste uitgave van de technische catalogus van Halder met het omvangrijke programma norm-, machine-, bedien- en opspandelen. Deze 309 pagina’s tellende productcatalogus bevat ruim 6000 verschillende producten, waarvan 1000 volledig nieuwe producten. De Halder-producten worden in Nederland al geruime tijd op de markt gebracht door Syst-O-Matic, gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en verkopen van optische, mechanische, pneumatische en pneumo-hydraulische componenten en systemen.

Nieuw in de catalogus is onder meer het uitgebreide programma verende drukstukken, arreteerbouten en kogelinsteek-stiften. In het opspangedeelte van de catalogus bevinden zich pallets, kubussen of haakse opspanplaten voor nagenoeg elk type verspaningsmachine. Van elk product is een foto opgenomen, een maatschets met voor-, achter- en zijaanzicht en een tabel met alle technische kenmerken.
Tevens is duidelijk beschreven van welke materialen de verschillende onderdelen van het product zijn gemaakt. De CAD-files in diverse formaten zijn verkrijgbaar op CD-rom of direct te downloaden via www.systomatic.nl. Vermeldenswaardig is dat alle componenten uit de catalogus uit voorraad leverbaar zijn.
Producten vervaardigd van andere materialen dan de standaard, bijvoorbeeld van RVS of kunststof, of op klantspecificatie zijn op aanvraag leverbaar. Deze nieuwe catalogus kan worden gedownload via http://www.systomatic.nl, of de catalogus alsmede de CD-rom kunnen gratis opgevraagd worden.

Trefwoorden: Arreteerbouten, Kogelinsteek-stiften, Verende Drukstukken,