Diverse Santini Scooters bij Van der Ham Trading

Diverse Santini Scooters bij Van der Ham Trading van Van Der Ham Trading - Scooters En Quads

Door: Van Der Ham Trading - Scooters En Quads  01-04-2008

Van Der Ham Trading - specialist in scooters en quads - heeft vanaf nu ook de prachtige Santini Scooters in het assortiment. Santini levert een aantal prachtige retro scooters die voor een scherpe prijs te vinden zijn bij Van Der Ham.

  • De Santini San Remo is een leuke, compacte scooter met retro styling, zowel in snorscooter als in bromscooter variant leverbaar. Het model komt overeen met de QTB-11 van Baotian, maar de San Remo van Santini verschilt ook op een aantal vlakken van deze scooter. Zo is hij verkijgbaar in een aantal leuke kleuren zoals felrood en volledig zilver. Verder zijn de kappen omrand met een sierlijke chroomstrip, wat nog iets bijdraagt aan het retro karakter van deze scooter. Ook is op deze bromscooter met een fraai donkerbruin zadel van kunstleer mogelijk. Je bent van harte welkom om deze scooter eens te komen bekijken in Lisserbroek, of direct online te bestellen. We komen hem dan zo snel mogelijk aan de voordeur afleveren. Bij Van Der Ham Trading voor maar €E965,-.
  • De Santini Firenze is een prachtige retro model scooter. Een hele mooie uitvoering van het retro model is deze retro scooter van Santini, de Firenze. De scooter is een opvallend luxueuze verschijning, door onder andere het bruine, kunstleren zadel, de voetplaten van traanplaat, de aluminium luchtsleuven en chromen lijsten. De scooter wordt aangedreven door een betrouwbare en zuinige 4-takt 50cc motor. Als bromscooter rijdt de Firenze 45 kilometer per uur. Je kunt eens langskomen in onze showroom in Lisserbroek om het een en ander te bekijken, of direct online bestellen. We komen de scooter dan voor de deur bezorgen. Te koop bij Van Der Ham voor slechts 1.149,-
  • Heel fijn om voortaan altijd voorbij het tankstation te kunnen rijden. Dat kan, want de San Remo is nu leverbaar als elektroscooter! Het wordt nog mooier, want waarschijnlijk was een elektroscooter nog niet eerder zo bereikbaar; je rijdt er al mee weg voor €1.399,-. Daarbij inbegrepen is een compacte acculader. Deze past met gemak in de scooter, zodat je na een lange rit eventueel even kunt bijladen.
Een retro scooter kopen bij Van Der Ham Trading?

Hoe gaat dat in zijn werk? het is heel simpel. Er zijn de volgende twee mogelijkheden;
  • IN DE WINKEL KOPEN Je kunt online alvast ons complete aanbod retro scooters bekijken en vergelijken. Vervolgens kun je naar onze winkel in Lisserbroek komen om je nader te laten informeren over retroscooters. Van de merken die we retro scooters in het assortiment voeren - Baotian, AGM en Fosti - vind je er altijd wel een scooter naar je gading. Een proefrit op je favoriete model is natuurlijk geen probleem. Afrekenen kan in de winkel, contant of met je PINpas.
  • ONLINE KOPEN Je kunt online ons complete aanbod retro scooters bekijken en vergelijken en als je dan je besluit al hebt genomen, misschien omdat je van tevoren al weet welke scooter je wilt, kun je deze online bestellen. Wij krijgen de bestelling dan binnen en we nemen contact met je op om de bezorging van je retroscooter te regelen. We leveren door heel Nederland, voor de kosten kun je even kijken bij bezorging. Afrekenen kan bij alevering, contant of met je PINpas.
Je kunt eens langskomen in onze showroom in Lisse  om het een en ander te bekijken, of direct online bestellen. We komen de scooter dan voor de deur bezorgen.

Telefoon     0252 421516
E-mail         [email protected]
WWW         www.vanderham-trading.com
Adres          Grevelingstraat 71,
                     2161 WE, Lisse
Openingstijden    Maandag 13:00-16:30   Dinsdag - Zaterdag 9:30 -16:30
Liefst even bellen voor u de showroom bezoekt!


Contact Van Der Ham Trading - Scooters En Quads

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share