Strack van start

Door: Strack Stijl & Concept  25-09-2007
Trefwoorden: Website, Webwinkel, Huisstijl

In de afgelopen maanden is een voormalige werkplaats aan de Doelstraat in Maasland omgetoverd tot een inspirerende werkplek voor de mensen en klanten van Strack Stijl & Concept. Strack Stijl & Concept is een nieuw en jong reclamebureau dat werkt voor verschillende klanten in heel Nederland. Gestart door Maurice Fransen en Maaike van Kester. Beiden hebben zij veel ervaring in marketingcommunicatie. “Wij ontwikkelen strategieën en concepten. En die vertalen we naar een compleet pakket aan communicatiemiddelen. Dat varieert van een huisstijl tot een website en van een advertentiecampagne tot de inrichting van het verkooppunt. Alles in één lijn zodat er een ijzersterk geheel ontstaat.”

Een sprekend voorbeeld van het werk van Strack is de stijl die ze ontwikkelde voor de winkel van BO Lifestyle in Naaldwijk. Verder heeft Strack de introductie van ONI, een tassenkapstokje, in Nederland verzorgd en werkt Strack voor een schoenenmerk, een evenementenorganisatiebureau en vele anderen. “Wij vinden het geweldig om mooie dingen te maken die zorgen dat onze opdrachtgevers succes hebben.”

Veel collegabureaus vestigen zich in een stad: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag. Waarom dan de keuze voor Maasland? “Een mooie, goede plek om onze klanten te ontvangen vinden wij heel belangrijk. Saaie kantooromgevingen zijn er al genoeg. Wij vinden het leuk om onze klanten te ontvangen op een manier die er voor zorgt dat ze even uit het dagelijkse patroon kunnen stappen. In een omgeving waar ze zich thuis voelen en creatief kunnen denken. Hier in Maasland hebben we dat goed kunnen realiseren. Als je door de weilanden naar Maasland rijdt kom je los van de dagelijkse hectiek. En in ons pand, dat eerder een autospuiterij, schildersbedrijf en timmerwerkplaats was, hebben we precies de goede sfeer neer kunnen zetten.”

Trefwoorden: Advertentie, Campagne, Communicatiebureau, Communicatieplan, Documentatie, Huisstijl, Imago, Marketingcommunicatie, Reclamebureau, Website, Webwinkel

Contact Strack Stijl & Concept

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share