Froukje de Both het gezicht van Argeweb

Door: Argeweb  21-09-2006

MAASSLUIS, 20060921 -- Presentatrice, actrice en radio-DJ Froukje de Both zal minimaal één jaar lang het gezicht van webhostingprovider Argeweb worden. Froukje de Both zal te zien zijn in de advertenties en andere reclame-uitingen van het Maassluise internetbedrijf. De website van Froukje de Both wordt uiteraard gehost door Argeweb.

De afgelopen weken was de Both te zien als presentatrice van het online internetprogramma webmee.tv, waarin Froukje samen met Joris Lutz haar eigen website heeft gebouwd. Het programma was een initiatief van Argeweb en daarmee is de koppeling van Froukje aan Argeweb een logische keuze.
"De diensten en tools die Froukje gebruikte in het programma webmee.tv waren allemaal ontwikkeld door Argeweb, dus zij is voor ons de ideale persoonlijkheid om aan ons merk te koppelen", aldus Gerben van Leeuwen, directeur.

Ook Froukje de Both zelf is blij met de verlenging van de samenwerking: "Het is bij Argeweb mogelijk om zelfs zonder kennis een eigen website op te zetten en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Verder heb ik Argeweb leren kennen als een serieus, professioneel en klantvriendelijk bedrijf en daar wil ik absoluut mijn naam wel aan verbinden."
Dat Froukje de Both ook het internetprogramma webmee.tv heeft gepresenteerd ziet zij zelf ook als een voordeel. "De huidige klanten van Argeweb kennen mij al van Webmee.tv en dat ze mij nu iets vaker gaan terugzien in de communicatie van hun webhostingprovider zal zeker vertrouwd overkomen."

Over Froukje de Both
Froukje de Both is bekend als presentatrice en actrice. Nadat ze in 1997 speelde in de dagelijkse soap Goudkust ging haar populariteit snel omhoog. Op dit moment presenteert ze iedere vrijdagavond het programma `Niels & Froukje' op radio 538. Op TV heeft ze onder andere Loods7, Blind Match en Thuis gepresenteerd. Verder was te zien in de zomerse serie Costa en Missie Warmoesstraat en in de musical `Love me just a litle bit more'. Op dit moment presenteert Froukje "the best of boobytrap" op RTL5 en is ze te zien in de populaire show Dancing on Ice op RTL 4.

 


Contact Argeweb

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share